Ve söz Şenol Güneş'te!

08.07.2021 - 08:59 | Son Güncellenme: 08.07.2021 - 09:50

EURO 2020'yi hayal kırıklığıyla tamamlayan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün basın toplantısı yapacak. Toplantıyla ilgili detaylar...

Ve söz Şenol Güneş'te!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Güneş, EURO 2020'de yaşananlar, alınan sonuçlar ve geleceği hakkında açıklamalar yapacak. Detaylar haberde... 

Şenol Güneş'in basın toplantısı saat kaçta? 

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu’ndaki toplantı, saat 12.00’de başlayacak. Güneş'in basın toplantısını Radyospor canlı yayınlayacak. Ayrıca Güneş'in açıklamaları an ve an Ajansspor'da olacak. 

Toplantının gündemi 

EURO 2020'de kötü bir performans sergileyen milliler hatırlanacağı üzere A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler ile mücadele etmiş ve dev turnuvayı sadece 1 gol atarak tamamlamıştı. Puan dahi alamayan ay-yıldızlılar, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda en kötü performans gösteren takım oldu. 

Nihat Özdemir açıklamıştı 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir daha önce yaptığı açıklamada Şenol Güneş ile yola devam edeceklerini ifade etmişti. Özdemir, "Katar 2022 Dünya Kupası eleme maçlarındaki pozisyonumuz grup liderliği. Şenol Güneş ile yoğun bir program uygulayacağız. Bizim için yeni hedef 1 Eylül’deki Karadağ maçıdır. Sonrasında Cebelitarık ve Hollanda maçları var. Bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Dünya Kupası’na katılma hedefini son maça bırakmak istemiyoruz" demişti. 

ŞENOL GÜNEŞ'E EN SERT ELEŞTİRİYİ HAMİT ALTINTOP YAPTI! HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler