Vedat Bora: En büyük hatalarımdan biri yeteneğime sığınmaktı!

30.05.2018 - 15:29 | Son Güncellenme: 30.05.2018 - 15:30

Atiker Konyaspor futbolcusu Vedat Bora açıklamalarda bulundu. 

Kişisel performansını değerlendiren Vedat, Sergen Yalçın'a da ayrı bir parantez açtı. 

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında konuşan Vedat Bora'nın sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

'Benim adıma iyi bir sezon geçti'

"Açıkçası kendi performansımı değerlendirecek olursam benim adıma iyi geçti. Bu sezon Konyaspor’da en fazla forma giydiğim sezon oldu. Takım olarak da aslında sezona Süper Kupa’yı alarak iyi başlamıştık. Ardından ligde kötü sonuçlar almaya başladık, sonlara doğru Sergen Yalçın’ın gelişiyle birlikte toparlandık ve ligde kalmayı başardık. Kısacası genel olarak sezon benim adıma iyi geçti"

'Şansı değerlendirdim'

"Bu sezon çalıştığım üç teknik direktör yönetiminde de forma şansı buldum. Forma şansı her geldiğinde elimden geleni yapmaya ve takıma katkı sağlamaya çalıştım. Sergen Yalçın döneminde ilk 11’de forma şansı buldum, sağ olsun bana şans verdi ve güvendi. Ben de bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Sergen Hoca ile de aramız gayet iyiydi. Sahada elimden geleni yaparak onu mahcup etmemeye çalıştım"

'Hedefim Avrupa'

"Aslında daha iyisi olabilirdi ama bu sezon istediğim şansı bulduğumu düşünüyorum. İnşallah gelecek sezon bu sezonki performansımın üzerine koyarak devam edeceğim. Bu sezon Avrupa’da oynamak istiyordum, Avrupa’da oynamak en büyük hayallerimden biriydi ve geçen sezon bunu gerçekleştirmiştim. Allah nasip ederse bunu daha ileri taşımak istiyorum. Geçen sezon Konyaspor formasıyla UEFA Avrupa Ligi’nde oynadım. Şampiyonlar Ligi’nde ve Milli takımda da forma giymek, daha çok çalışarak daha üst seviyelere tırmanmak istiyorum"

'En büyük hatalarımdan biri...'

"Eskiden en büyük hatalarımdan biri yeteneğime sığınmaktı. Bence yeteneğin futbolda çok fazla önemi yok bunu yeni anladım. İnsan çalışarak kendini çok geliştirebilir, ben buna inanıyorum. Yeteneğin yanına çalışma eklenmeyince büyük bir eksiklik oluyor. Futbolcular olarak en büyük eksiğimiz bu. Yetenekli olup yeteneğin altına sığınarak çalışmayı bırakmayı büyük bir hata olarak görüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler