Transfer haberleri | Vedat Muriç adım adım West Bromwich'e

Orhan Gülek
15.01.2022 - 17:07 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 17:12

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin eski yıldızı Vedat Muriqi, İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich'e transfer olmak üzere. İşte detaylar

Transfer haberleri | Vedat Muriç adım adım West Bromwich'e

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da Maurizio Sarri ile birlikte sistem değişikliğine giden Lazio'da Vedat Muriqi gözden çıkartıldı. Son olarak Fenerbahçe ile de ismi anılan forveti, İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'a transfer olacağı konuşuluyor.

West Bromwich Albion, Vedat Muriç ile görüşüyor

Mutsuz olan Vedat'un Lazio'dan kesin olarak ayrılacağı Premier Lig ve Fenerbahçe arasında bir karar vereceği belirtilmisti. Fanatik'in haberine göre İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion, 27 yaşındaki Kosovalı santraforu kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunuyor. 

Kosovalı golcüye West Bromwich Albion dışında Leeds United'dan da yoğun bir ilgi bulunuyor. Ancak Lazio, Muriç'in bonservisi ile takımdan ayrılmasını planlarken, İngiliz ekipler 27 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Vedat Muriç'in performansı

2020 yılında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Muriç, İtalyan ekibinde 48 maçta yalnızca 2 gol ve 2 asistlik performansla beklentilerin altında kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler