Vedat Muriç, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

17.04.2019 - 10:54 | Son Güncellenme: 17.04.2019 - 13:54

Vedat Muriç, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

Çaykur Rizespor'dan son dakika Vedat Muriç açıklaması geldi.

İsmi son günlerde Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan Vedat Muriç hakkında Çaykur Rizespor'dan flaş transfer açıklaması geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ç.Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, "Vedat Muriç konusunda kulübümüze Beşiktaş'tan ya da Fenerbahçe'den resmi bir teklif gelmedi. Transfer dönemi yaklaştıkça bu haberler paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Göztepe maçı yorumu

Beşiktaş maçında 7-2'lik skorla mağlup olduk fakat tüm kamuoyunun taktirini aldık. Bu hafta Göztepe'yi 1-0 skorla mağlup ettik, maç daha da farklı olabilirdi. Bu galibiyet bizi bulunduğumuz konum itibariyle rahatlattı.

Okan Buruk sözleri...

Okan Buruk işini çok iyi yapan ve hiçbir şeyden etkilenmeyen bir yapısı var. Transfer söylentilerinin Okan Buruk'u etkilediğini düşünmüyorum. Mustafa Saymak haftalar çok iyi çalışıyor. Göztepe maçında sonradan oyuna dahil oldu. Şansını da iyi kullandı. 

Başakşehir maçında hedef 3 puan!

Başakşehir şu anda lig lideri. Hiçbir kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Başakşehir deplasmanında da hedefimiz mutlak galibiyet.

Senin için hazırladığımız haberler