Vedat Muriç Lazio ile anlaştı

12.08.2020 - 19:17 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 19:31

Son dakika transfer haberleri... Sarı - lacivertlilerdeki geleceği merak konusu olan Muriç'in durumu netleşiyor. Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriç, İtalyan ekibi Lazio ile anlaştı. Peki Muriç'in bonservis bedeli ne kadar? İşte Muriç - Lazio transferiyle ilgili tüm detaylar...

Vedat Muriç Lazio ile anlaştı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de Vedat Muriç adım adım Lazio'ya gidiyor.

İtalyan ekibinin temsilcileri sarı lacivertlilere ilk teklifi 15 milyon Euro artı bonuslar olmuştu. Fenerbahçe'nin bunu az bulması üzerine rakamı yükselten Lazio son olarak 18 milyon Euro'luk teklif iletti. İki kulüp arasındaki görüşmeler son aşamaya geldi.

Vedat Muriç ile de görüşen Lazio tecrübeli golcü ile bonuslarla birlikte 2.550 milyon Euro karşılığında 5 yıllık anlaşmaya vardı. Kulüplerin anlaşmasından sonra Kosovalı golcü İtalyan ekibi ile sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe Vedat'ı geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon Euro'ya transfer etmişti. İki kulübün anlaşması gereği Karadeniz ekibi bir sonraki satışın kar payından yüzde 15'ini kasasına koyacak. Buna göre Vedat'ın satışından Çaykur Rizespor 2 milyon 175 bin Euro kazanacak.

26 yaşındaki forvet geride kalan sezonda 32 maçta Fenerbahçe forması ile 15 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler