Vedat Muriç Türkiye'ye dönecek mi? Açıkladı

29.03.2021 - 15:00 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 15:07

Fenerbahçe’den transfer olduğu Lazio’da umduğunu bulamayan ve çok eleştirilen Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı’nda geleceğine yönelik açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Vedat Muriç Türkiye'ye dönecek mi? Açıkladı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Son günlerde adı transfer haberlerini süsleyen Vedat Muriç, söylentilere nokta koydu. İtalyan ekibi Lazio’da forma giyen Fenerbahçe’nin eski yıldızı bu kulüpte mutlu olduğunu söyledi. 

Milli Takım'da gollere devam ediyor

Serie A’da beklentileri karşılayamayan ve çok eleştiri alan Kosovalı golcü, son olarak Litvanya’yı 4-0 yendikleri maçta bir gol attı. Milli takımda açıklama yapan Muriç, "Lazio'daki başlangıcım şanssızlıklarla dolu oldu. Önce Kovid süreci yaşadım sonra da sakatlandım. Ayrıca adaptasyon sorunu yaşadım. 

İtalyanca'yı öğrenecek

Sezon başında Avusturya'daki kamp çalışmalarına katılamamam takıma uyumumu geciktirdi. Şu anda yapmam gereken tek şey daha fazla çalışmak ve İtalyanca öğrenmek. Lazio ile 5 yıl daha sözleşmem var ve Roma'da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Çizme'de sadece 2 gol atabildi

Bu sezon Serie A’da ve İtalya Kupası’nda birer golle yetinen 26 yaşındaki forvetin Fenerbahçe’ye geri döneceği ya da Lazio tarafından takasta kullanılacağı iddia edilmişti. Vedat Muriç eski takımı Fenerbahçe'de ise geçtiğimiz sezon 17 gole imza atmıştı.

Taraftarla yıldızı barışmıyor

Lazio taraftarıyla bir türlü yıldızı barışmayan Vedat Muriç, son olarak kötü oynayıp bir de penaltı yaptırdığı Bayern Münih maçında sert eleştirilmişti. Hatta bazı İtalyan taraftarlar, Şampiyonlar Ligi maçın sonrası "Vedat Muriç'i havaalanında bırakın ve unutmuş gibi davranın" yazılı sosyal medya mesajları paylaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler