Vedat Muriç yine hedefte:"Harcanan para gereksiz"

12.12.2020 - 17:22 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 17:22

Fenerbahçe’nin sezon başında 17.5 milyon Euro’ya Lazio’ya transfer olan Vedat Muriç, İtalya'da tartışılıyor. İşte detaylar...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalya ekiplerinden Lazio'nun sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Vedat Muriç, henüz Seria A'da istenilen başarıyı sağlayamadı.

Son olarak FIFA Menajeri Claudio Anellucci, Vedat Muriç için harcanan paranın gereksiz olduğunu ifade etti. Menajer Anellucci yaptığı açıklamada "Yeni transferlerden Hoedt, takıma uyum sağladı. Inzaghi'nin seçimlerinden biriydi. Muriç için ise 20 milyon avroyu farklı bir şekilde harcardım ifadelerini kullandı.

Umarım Muriç kendini kanıtlar

Anellucci, Muriç'in yüksek maliyetle Lazio'ya transfer olduğunu iddia ederken, harcanan paranın daha farklı kullanılabileceğini ifade etti. Menajer Anellucci 6-7 milyon avro karşılığında yedek bir forvet alır ve kalan parayı diğer mevkiler için harcardım. Tabii ki bu benim fikrim, belki de Muriç bundan sonra ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu kanıtlar." dedi.

Inzaghi Muriç'e güveniyor

Lazio teknik direktörü Inzaghi geçtiğimiz hafta İtalyan basınına verdiği demeçte ara transfer döneminde takıma yeni transfer yapmayacağını açıkladı. Inzaghi 'Sakatlıklarına rağmen daha elimizde deneyecek çok oyuncumuz var. Vedat bunlardan birisi. O yüzden yeni oyuncuların gelmesini zor görüyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Muriç'in Lazio formasıyla henüz oynadığı 8 resmi maçta gol ve asisti bulunmuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler