Vedat Muriç'e koronavirüs şoku! Test sonucu...

21.09.2020 - 09:05 | Son Güncellenme: 21.09.2020 - 09:07

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in Covid-19 testinin pozitif çıktığı gündemde. Vedat Muriç Covid-19 test sonucu belli oldu mu? Lazio'dan açıklama var mı?

Vedat Muriç'e koronavirüs şoku! Test sonucu...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Vedat Muriç koronavirüs mü oldu? Ne kadar sahalardan uzak kalacak? Detaylar haberde...

Vedat Muriç'in koronavirüs testi pozitif çıktı

Geride bıraktığımız günlerde Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in Covid-19 testinin pozitif çıktığı öne sürüldü. Lazio bu durumu doğruladı.

İtalya'dan Daniele Caroleo adlı gazeteci futbolcu ile ilgili Lazio kulübünden herhangi bir yalanlama yapılmadığını ifade etti. Kosova basınında yer alan habere göre de Muriç'in testi pozitif çıktı. Şu anda İstanbul'da bulunan yıldız golcünün testi negatife dönene kadar burada kalacağı bildirildi.

Fenerbahçe'ye kaç para kazandırdı?

Vedat Muriç, 17.5 milyon Euro net bonservis bedeli karşılığında Lazio'ya transfer olmuştu. Ayrıca 2.5 milyon Euro da bonus bedeli ödenecek. Bir sonraki satıştan da Fenerbahçe yüzde 5 alacak. 

Muriç ne kadar sahalardan uzak kalacak?

Bu arada Çizme basınında yer alan haberlere göre; Vedat Muriç, ekim ayının ortasına kadar Lazio'da forma giyemeyecek. Muriç'in, geride bıraktığımız günlerde kız kardeşinin düğününde maskesiz olması eleştiri konusu olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler