Vedat Muriç'in transferde aklı Fenerbahçe'de

Feride Kara
24.01.2022 - 19:47 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 19:57

İtalyan ekiplerinden Lazio ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Kosovalı futbolcu Vedat Muriç eski takımı Fenerbahçe'ye geri dönme niyetinde.

Vedat Muriç'in transferde aklı Fenerbahçe'de

İtalyan gazeteci Nicolo Schira sosyal medya hesabından Vedat Muriç'in Fenerbahçe'de oynamak istediğini iddia etti. Muriç'in Lazio takımından devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Lazio'da bekleneni veremedi

Fenerbahçe'den 19 milyon Euro bedelle Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriç İtalyan ekibinde beklenen etkiyi gösteremedi. İtalya'da yaklaşık 1.5 yıl forma giyen Vedat Muriç, Lazio formasıyla 48 maçta 2 gol atabildi. Transfermarkt verilerine göre Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu dönemde piyasa değeri 17 milyon Euro olan Muriç'in güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro olarak güncellendi. 

 

İlgini Çekebilir
Dimitris Pelkas'a talip çıktı
Habere Git

Vedat Muriç Fenerbahçe'yi istiyor

CSKA Moskova, Hull City'den sonra Vedat Muriç için Fransa'nın Saint Etienne takımından teklif geldiği iddia edilmişti. Lazio'nun Muriç için gelecek kiralama tekliflerine 12 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu koydurmayı istediği de iddialar arasında. Ancak Muriç için bir çok takım transfer için sıraya girerken Vedat eski takımı Fenerbahçe'yi istiyor. Sarı lacivertilerde 28 maçta 15 gol atıp 5 kez de asist yapan Muriç İstanbul'a dönmenin planlarını yapıyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler