Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'ten flaş paylaşım

Orhan Gülek
28.10.2021 - 21:42 | Son Güncellenme: 28.10.2021 - 23:30

İtalya Ligi ekiplerinden Lazio'da forma giyen Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'ten sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran paylaşım geldi.

Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'ten flaş paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin sezon başında Lazio'ya gönderdiği Kosovalı forvet Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç, eşinin tekrardan Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberin ekran görüntüsünü paylaştı.

 Edibe Muriç'in paylaşımları gündem oluyor

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde takımın gol yükünü çeken Vedat Muriç performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Hatta bazı maçlarda Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç'in paylaşımları da gündem olmuş ve sık sık sosyal medyada konuşulmuştu. 

'Çiğ et' paylaşımları ile Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde taht kuran Edibe Muriç'ten yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Vedat Muriç, Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?

Fenerbahçe'de gündem yeniden Vedat Muriç haberinin ekran fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Edibe Muriç, sanatçı Orhan Ölmez'in 'Hayallerim' şarkını ekledi.

Lazio'ya 18.5 milyon Euro bonservis bedeli ile satmıştı

Kanarya, 2019 yaz transfer döneminde Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat'ı 1 sezon sonra Lazio'ya 18.5 milyon Euro bonservis bedeli ile satmıştı.

Kosovalı golcü, İtalyan temsilcisinde süre aldığı 42 resmi maçta yalnızca 2 gol atarken 2 kez de asist katkısı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler