Vedat Muriç'ten Açıklama: "Transfer..."

İsa Kethüda
11.01.2022 - 10:28 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 10:39

Uzun bir süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Vedat Muriç, katıldığı bir televizyon programında transfer iddialarına yanıt verdi. İşte Kosovalı golcünün açıklamaları.

Vedat Muriç'ten Açıklama: "Transfer..."

2020 yılında 20 milyon Euro gibi bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç, geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Eşi Edibe Muriç: Roma'da mutlu değilim

Spor Arena'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'ye geri döneceği konuşulan Vedat Muriç, katıldığı bir televizyon programında İstanbul'a tatil için geldiğini söyledi. Eşi Edibe Muriç ise Roma'da hiç mutlu olmadığını ve İstanbul'a dönmek istediğini ifade etti.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio forması giyen Vedat Muriç, tatil için geldiği İstanbul'da Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programına izleyici olarak katıldı.

Vedat Muriç: "Tatil için buradayız" 

Programın yayınlanan yeni bölümünde Eser Yenenler ile bir süre sohbet eden Kosovalı futbolcu, transfer için mi İstanbul'da olduğu sorularına net bir yanıt verdi. Vedat Muriç, "Tatil için buradayız" diyerek iddiaları geçiştirdi.

"Bu güzel şehirde olduğumuz için çok mutluyuz"

İstanbul'u ailece çok sevdiklerinin altını çizen deneyimli golcü, "Tatil için buradayız. Öncelikle bunu söyleyeyim. Bu güzel şehirde olduğumuz için çok mutluyuz. Biz ailece burayı çok sevdik, çok da seviyoruz. Her seferinde 1-2 gün izin olmasına rağmen buralara gelmeye çalışıyoruz en azından. Program çok yoğun. Tatile geldim." ifadelerini kullandı

'Kimin aklını okumak isterdin?'

Vedat Muriç'in ardından sözü alan eşi Edibe Muriç ise, İtalya'da hiç mutlu olmadığını ve İstanbul'a geri dönmek istediğini ifade etti. Edibe Muriç ayrıca 'Kimin aklını okumak isterdin?' sorusuna Ali Koç yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de ipler koptu. Taraftar ''İstifa'' dedi, Koç alkışladı
Habere Git

"Ali Koç'un aklını okumak isterdim"

Edibe Muriç, "Valla Vedat'tan özel istek var. 'Sakın en eline mikrofonu alma' dedi. 'Beni öyle bir durumlara sokuyorsun ki içinden çıkamıyorum' diyor. Ben açıkçası Ali Koç'un aklını okumak isterdim. Roma'da asla memnun değilim. Tabii ki İstanbul'a dönmek isterim." şekline konuştu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "İstifa" diye yazanların yarısı Norveç'ten!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler