Vedat Muriqi: "Altın bir nesil geliyor"
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Dünya Kupası Play-Off Finali'nde boy gösterme başarısı gösteren ancak A Milli Futbol Takımımız'a elenerek turnuvaya katılamayan Kosova Milli Futbol Takımı'na Cumhurbaşkanlığı Liyakat Madalyası takdim etti. Tören sırasında Vedat Muriqi açıklamalarda bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Priştine'de ağırladığı maçta A Milli Futbol Takımımız'a 1-0 mağlup olarak Dünya Kupası bileti alamayan Kosova A Milli Futbol Takımı'na Cumhurbaşkanlığı Liyakat Madalyası takdim etti. Tören sırasında takım kaptanı Vedat Muriqi açıklamalarda bulundu.

Ülke futbolu olarak önlerinin çok açık olduğunu söyleyen Muriqi, "Birlikte bu yolda yürümeye devam edersek her zorluğun üstesinden gelebileceğimizi gösterdik. Çok iyi bir jenerasyon, altın bir nesil geliyor. Kosova kadrosunun bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyorum" dedi.




