Mallorca ile İkinci Maçına Çıkan Vedat Muriqi, İlk Golünü Attı!

Akın Ungan
05.02.2022 - 20:04 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 20:14

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, Mallorca ile kiralık anlaştı. İspanya'da ikinci maçına çıkan Muric, gol atarken, La Liga'ya iyi başladı.

Mallorca ile İkinci Maçına Çıkan Vedat Muriqi, İlk Golünü Attı!

Gösterdiği başarılı performans ile 2020'nin Eylül ayında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi ve bu sezonun ara transfer döneminde Real Mallorca'ya kiralandı.

İkinci maçında gol attı

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan golcü futbolcu, La Liga'ya iyi başladı. Tecrübeli forvet, Mallorca ile çıktığı ikinci maçında, ilk golünü attı. Vedat Muriqi'nin attığı bu gol ile Mallorca, Cadiz karşısında 2-1 öne geçti.

Muriqi'nin performansı

Bu sezon toplam 17 resmi karşılaşmada görev alan Vedat Muriqi, Cadiz'e karşı Mallorca kariyerinin ve bu sezonki ilk golünü kaydetti. Muriqi bu sezon 1 defa da arkadaşlarına gol pası verdi.

İtalya macerası

15 Eylül 2020'de Fenerbahçe'den 19.92 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi. Muriqi, Lazio formasıyla çıktığı 48 maçta 2 gol, 2 asist kaydetti.

Fenerbahçe kariyeri

Kosovalı golcü, Lazio'ya transfer olmadan önce Fenerbahçe'de çıktığı 36 maçta, 17 kez gol sevinci yaşarken 7 kere de asist yapmıştı.

Kariyerinde toplam 296 maça çıkan tecrübeli golcü, 84 kez rakip fileleri havalandırırken, 26 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler