Vedat Muriqi, Lazio'dan ayrılacak mı?

25.03.2021 - 21:15 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 21:27

İtalyan gazeteci Lorenzo de Caprio, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio’da forma giyen eski Fenerbahçeli yıldız santrfor Vedat Muriqi’in Lazio’dan ayrılmayacağını ve Trabzonsporlu Uğurcan Çakır’ı birçok İtalyan ekibinin takip ettiğini belirtti. Peki de Caprio, başka neler söyledi? Vedat Muriqi’in kariyer istatistikleri nasıl? Detaylar haberimizde…

AJANSSPOR-HABER

Ünlü İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Radyospor’a konuk olduğu programda, Lazio’da aradığı şansı bulmasına rağmen kötü bir performans gösteren eski Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi’nin Lazio’da kalacağını söyledi.

Lorenzo di Caprio ayrıca, Inter Milan'ın Serie A'da oynayan kalecilerle ilgilendiğini, ancak Uğurcan Çakır'ın İtalya'da pek çok takımın gündeminde olduğunu belirtti.

Muriqi şansını iyi değerlendiremedi

Kosovalı golcünün, Caicedo’nun sakatlığından doğan forma şansını iyi değerlendiremediğini ifade eden ünlü gazeteci, “Muriqi beklenenin çok altında, iyi bir performans sergileyemiyor. Caicedo'nun sakatlığı nedeniyle şans bulmuştu. Ama bunu iyi değerlendirdiğini söyleyemeyiz.” şeklinde konuştu.

Inzaghi ona şans verecek

Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi’nin, Muriqi’in kötü performansına rağmen önümüzdeki sezon ona şans vereceğini söyleyen di Caprio, “Fakat teknik direktör Inzaghi ona gelecek yıl da şans vermek istiyor. Muriqi, Lazio'dan ayrılmayacak. En az bir sezon daha Lazio'da oynayacak. O da kendisine verilen bu şansı iyi kullanmak istiyor.” dedi.

Vedat Muriqi’in kariyer istatistikleri

Kariyeri boyunca 271 maça çıkan Kosovalı golcü, bu maçlarda 83 gol, 24 de asist kaydetmeyi başardı.

Muriqi, Kosova Milli Takımı ile 27 maçta görev aldı ve 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon ise, Serie A’da Lazio forması ile 25 maçta şans bulan 26 yaşındaki santrfor, yalnızca 2 gol atabildi ve 1 de asist kaydedebildi.

Senin için hazırladığımız haberler