Vedat Muriqi: "Önemli olan Rizespor'un menfaatleri..."

28.06.2019 - 00:11 | Son Güncellenme: 28.06.2019 - 00:11

Transferin gözde isimlerinden biri olan Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriqi, TRT Spor'a özel açıklamalar yaptı. Gelen transfer teklifleri hakkında konuşan Vedat'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Günlerdir konuşulanlar var. Toplantının biraz geç olduğunu düşünüyorum. Daha önce konuşulsa bu kadar gündem olmazdı. Başkanımız, hocamız ve sportif direktörümüzle konuştuk. A-B-C planımız var. Birkaç gün düşünmem için başkanım süre verdi. Birkaç gün sonra daha somut gelişmeler olabilir. Açıkçası bunu sürekli dile getiriyorum. Kendime güvenim tam. Saha içi ve saha dışında takımıma katkı sağlamak istiyorum. Son 1.5 sezondur Rizespor'da süre aldım ve özgüvenim yerine geldi. Bizim için önemli olan kulübün menfaatleri ve benim menfaatlerim. Şimdiye kadar konuştuk. Birlikte istişare halindeyiz. Önümüzdeki 2-3 gün geleceğim belli olacak.

"Vedat düzgün bir çocuk"

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ise, "Vedat çok düzgün bir çocuk. Vedat'ın ahlaki yapısı böyle olmasaydı, böyle olmazdı. Vedat bir yere gittiğinde bir sıkıntısı olduğunda Rizespor Başkanını arayacak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler