Ajansspor

Vedat Muriqi sonunda patladı: "Ben de insanım"

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

LaLiga'nın 30. haftasında Mallorca ve Real Madrid karşı karşıya geldi. 90+1'de ev sahibi Mallorca'nın galibiyet golünü atan Vedat Muriqi, maç sonunda duygusal açıklamalarda bulundu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Şu an kaydettiği 19 golle LaLiga'nın en golcü ikinci oyuncusu konumundaki Vedat Muriqi, Real Madrid ağlarını sarsarak takımını alev hattının dışına taşıdı.

Duygularına hakim olamadı

Önümüzdeki günlerde 32. yaşını kutlayacak Vedat Muriqi, Real Madrid'e karşı gol attıktan sonra ağlaması hakkında "Son iki haftadır zor zamanlar geçiriyorum. Dışarıdan çok çirkin ve sert görünüyor olabilirim ama ben de bir insanım; bazen duygularımı ve sinirimi kontrol edemiyorum. Önce Elche maçının 92. dakikasında penaltı kaçırdım, sonra da Dünya Kupası'na gitme ve en büyük hayalimi gerçekleştirme şansımı kaybettim. Burada da 1-0 öndeydik, sonra 88. dakikada beraberlik oldu ve birdenbire harika bir golle, benim golümle 2-1 öne geçtik." sözleriyle yaşadığı duygu boşalmasını anlattı.

Takımını sırtladı

Bu sezon attığı 19 golle Mallorca'nın ligdeki gol yükünün yarısından fazlasını tek başına çeken Vedat Muriqi, Real Madrid'e karşı kazandırdığı üç puanla takımını düşme hattından çıkardı. Fenerbahçe'nin eski golcüsü, kaydettiği 21 golle şu an LaLiga'nın Gol Kralı olan Kylian Mbappe'yi takibi sürdürüyor.

Bizim Çocuklar'a rakip oldu

Geçtiğimiz salı Kosova'ya konuk olan A Milli Takımımız, Kerem Aktürkoğlu'nun 53. dakikada bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılmış ve Dünya Kupası biletini kapmıştı. Kritik maçta Bizim Çocuklar'a rakip olan Vedat Muriqi, ülkesini tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na götürme fırsatını değerlendirememişti. Kosovalı golcü, röportajında 1-0'lık maçın ardından yaşadığı hayal kırıklığına da değindi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...