Vedat Muriqi için transfer mektubu gönderildi

21.01.2022 - 11:06 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 11:36

Serie A ekibi Lazio'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kosovalı golcü için transfer mektubu gönderildi...

Vedat Muriqi için transfer mektubu gönderildi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2020-21 sezonu başında Fenerbahçe'den Lazio'ya yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Vedat Muriqi'nin adı transferde eski takımı Fenerbahçe ve Acun Ilıca'nın satın aldığı Championship ekibi Hull City ile anılıyordu.


Kosovalı golcü için devreye giren son takım ise milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katan CSKA Moskova olmuştu. 

Saint-Etienne Muriqi'yi transfer etmek istiyor

27 yaşındaki futbolcu gelen son iddia ise Fransa'dan. Progres'nin haberine göre Ligue 1'de son sırada yer alan Saint-Etienne Muriqi'nin transferi için devreye girdi.

Transfer mektubu gönderildi

Devre arası transferinde kadrosuna bir golcü katmak isteyen Saint-Etienne, bu sezon Lazio formasıyla 15 maçta 1 gol kaydedebilen Vedat Muriqi için İtalyan ekibine transfer mektubu gönderdi. Roma ekibinin bu mektuba kısa sürede içerisinde yanıt vermesi gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Allahyar, Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer oldu mu?
Habere Git

Ercan Kara ve Mateta da listede

Saint-Etienne'nin diğer golcü adayları ise Mainz'den Crystal Palace'da kiralık oynayan Jean-Philippe Mateta'ya ve Avusturya ekibi Rapid Viyana'da forma giyen Türk asıllı 26 yaşındaki golcü Ercan Kara.

Senin için hazırladığımız haberler