Vedat Muriqi'den derbi tahmini! Fenerbahçe - Galatasaray

21.09.2024 - 16:34 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 16:41

Bir dönem Fenerbahçe'nin de formasını giyen Vedat Muriqi, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak dev derbi hakkındaki tahminlerini paylaştı.

Vedat Muriqi'den derbi tahmini! Fenerbahçe - Galatasaray

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi Play Spor'a açıklamalarda bulunan eski Fenerbahçe yıldızı Vedat Muriqi, karşılaşma hakkındak tahminlerini ve temennisini paylaştı.

Vedat Muriqi'den derbi yorumu

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki derbinin Türk futbolu açısından önemine dikkat çeken Vedat Muriqi, "Öncelikle derbilerin, özellikle Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ülke futbolu adına ne kadar önemli bir maç olduğunun hepimiz farkındayızdır" dedi.

"Dikkat çeken transferler yaptılar"

Geçen sezon iki takım arasında geçen şampiyonluk yarışı hakkında da konuşa Muriqi, "Geçen sene şampiyonluğu çok ufak detayların belirlediğini düşünüyorum ben. İki takım da kıyasıya mücadele etti. Bu yıl iki takım da lige çok iyi başladı. Dikkat çeken transferler yaptılar" yorumunda bulundu.

"Avanatjlı başlayacağını düşünüyorum"

Derbide Fenerbahçe'yi bir adım önde gördüğünü kaydeden Kosovalı golcü, "Avantaja gelirsek ev sahibi takımın avantajlı olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin seyirci desteğini arkasına alıp derbide avantajlı başlayacağını düşünüyorum" dedi.

"Fırsat buldukça takip ediyorum"

Vedat Muriqi, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Fırsat buldukça takip ediyorum. Maçı da takip edeceğim. Seyir zevki güzel bir maç olsun. Debiye yakışır bir mücadele olsun."

Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe formasıyla 36 maçta sahaya çıkan Vedat Muriqi, 17 kez ağları havalandırırken 7 de asist yapmayı başardı.

21 milyon Euro kazandırdı

Muriqi, 1 sezon formasını giydiği Sarı-Lacivertlilerden 21 milyon Euro karşılığında Serie A ekibi Lazio'ya transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler