Vedat Muriqi'den transfer açıklaması! Fenerbahçe...

Özgür Koç
18.04.2024 - 08:24 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 08:32

Gelecek sezon için adı Fenerbahçe ile anılan sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Kosovalı golcü Vedat Muriqi'den transfer açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Vedat Muriqi'den transfer açıklaması! Fenerbahçe...

AJANSSPOR - HABER

Futbol hayatını LaLiga ekibi Mallorca'da sürdüren 29 yaşındaki Vedat Muriqi, yeni sezon öncesi transferde Avrupa'nın birçok önemli kulübüyle anılırken eski takımı Fenerbahçe'ye döneceğiyle igili iddialar da ortaya atıldı.

Batshuayi'nin yerine gelecek iddiası

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-lacivertli yönetimin, Vedat Muriqi'yi Belçikalı golcünün yerini doldurmak için için gündemine aldığı yönünde basında birçok haber çıkmıştı.

Mallorca'da devam etmek istiyor

Akşam'da yer alan habere göre; Kosovalı golcü, transfer dedikodularıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol basınına özel bir röportaj veren Vedat, Mallorca'da mutlu olduğunu ve takım kendisini göndermek istemediği sürece Mallorca'da forma giyeceğini dile getirdi.

Mallorca performansı

Vedat Muriqi, Mallorca formasıyla tüm kulvarlarda 81 maça çıktı. 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu mücadelelerde 26 gol ve 9 asist üretmeyi başararak takımına skor katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler