Vefa Küçük'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a flaş çağrı: 'Yıldırımlar Mutabakatı'

28.04.2018 - 11:02 | Son Güncellenme: 28.04.2018 - 11:02

Video-Vefa Küçük'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a flaş çağrı: 'Yıldırımlar Mutabakatı'

Vefa Küçük'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a flaş çağrı: 'Yıldırımlar Mutabakatı'

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Nisan ayı olağan toplantısında iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a flaş bir çağrıda bulundu. 

"Zamanında başkanlığa adaylığını koymuş biri olarak birine başkanlığa adaylığını koyma diyemem" diyerek söze başlayan Küçük, "Ama ülkemizin ve kulübümüzün içinde bulunduğu durumda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bir tarafta Aziz Yıldırım, diğer tarafta Yıldırım Ali Koç. İkisi de Yıldırım. 'Yıldırımlar mutakabatı' yapmak suretiyle seçimlerden önce birlik beraberlik nişanını göstermek adına iki değerli başkanı bir araya getirmemiz lazım. Bu görev bana düşüyor. Benim bir önerim var. Eğer iki başkanımız da uygun bulursa önümüzdeki Cumartesi kendilerini kahvaltıya davet ediyorum. Otursunlar 'Yıldırımlar konsensusu' nasıl olur kendi aralarında konuşsunlar. Camia sizlerden bunu bekliyor. Bunu birilerinin söylemesi lazımdı. Bu teklifi birisinin yapması lazımdı. Sizlerden aldığım güçle ben iki başkanımı da kahvaltıya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Vefa Küçük'ün bu sözlerinin ardından salonda büyük bir alkış tufanı koptu. 

Vefa Küçük'ten Beşiktaş'a dokundurma!

Vefa Küçük, Beşiktaş Kulübünün, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile yapılan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen, sonrasında ise Türkiye Futbol Federasyonunun kaldığı yerden tekrar oynanmasına karar verdiği derbi maça çıkmama kararını eleştirerek, şunları kaydetti:

"Federasyon, bize tam adil olmasa da aleyhimize olmayan, ortada bir kararla maçın kaldığı yerden devamına karar verdi. Beşiktaş Kulübüne saygı duyuyorum. Çıkmama kararı aldılar. Bu kararı saygıyla karşılamamız gerekir. Bizim 3 sene önce Rize-Trabzon arasında otobüsümüz kurşunlandı. Çok şükür üzücü bir şeyle sonuçlanmadı. Başkanımız ve yönetimimiz failler bulunana kadar Türkiye liglerine ara verelim önerisinde bulundu. Kısa sürede bulunmazsa da 'Biz Fenerbahçe olarak liglere devam etmeyeceğiz.' dedi. Divan kurulu olarak biz yönetimimize tavsiyede bulunduk. 'Devletimize güvenelim, Cumhurbaşkanımız ve ilgili Bakanlarımız faillerin yakalanacağı sözünü verdi. 'Lige devam edelim, Türk sporuna bizden yana yol ayrımı gelmesin.' dedik. Başkan ve yönetim kurulu lige devam etme kararı aldı. Aradan 3 sene geçti hala failler bulunmadı. Biz ölümle burun buruna gelmişken divan kurulu olarak yönetimimizi ligden çekilmemesi için aklıselime davet ettik. Diğer bahsettiğim kulüp federasyonun kararını protesto amacıyla maça çıkmama kararı aldı. Onların divan kurulu ve yönetiminin tutumu bu, bizim canımıza kastedildikten sonrası tavrımız bu. Farkı sizlere bırakıyorum."

Video-Vefa Küçük'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a flaş çağrı: 'Yıldırımlar Mutabakatı'

Senin için hazırladığımız haberler