Vefat etmişti! Pilar Marie Victoria Lopez'in ölüm nedeni ortaya çıktı

02.09.2024 - 18:38 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 18:44

Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Pilar Marie Victoria Lopez'in doğal bir şekilde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Vefat etmişti! Pilar Marie Victoria Lopez'in ölüm nedeni ortaya çıktı

AJANSSPOR HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Pilar Marie Victoria Lopez'in doğal bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Nilüfer Belediyespor'un Kadın Voleybol Takımı'nda smaçör olarak oynayan Porto Rikolu Pilar Marie Victoria Lopez (29) 29 Ağustos'ta Beşevler'deki evinde ölü bulunmuştu.

Kulüp müdürü olayı anlattı 

Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Kenan Daştan, takım arkadaşlarının antrenmana gelmeyen Lopez'i telefonla defalarca aradığını ancak ulaşamadığını söyledi. Daştan, durumdan şüphelenen arkadaşlarının Lopez'in kaldığı daireye giderek kapıyı çaldıklarını ve sonuç alamadıklarını kaydetti. Daha sonra Daştan, arkadaşlarının Lopez'i aradıklarında içeriden telefon sesini duyunca çilingir çağırdıklarını ifade ettiklerini ve kapı açılınca Lopez'in cansız bedenini yatağında bulduklarını ifade etti. 

Ağrı kesici detayı

Lopez'in uyku günlüğünü yaşadığı için uyku ilacı kullandığı söyleyen takım arkadaşları başka bir ilaç kullanmadığının altını çizdi. Ayrıca Lopez'in menajeri durumu doğrulayarak sağlık sorunu olmadığı belirtti.

Tören düzenlendi

Nilüfer Belediyespor, Kadın Voleybol Takımı'na yeni katılan Pilar Marie Victoria Lopez için Üçevler Spor Tesisi'nde tören düzenlendi.

Yapılan törene Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız ve takım arkadaşları katıldı.

Doğal bir şekilde hayatını kaybetmiş

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir Pilar Marie Victoria Lopez'in doğal bir şekilde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gözyaşlarının sel olduğu törende arkadaşları ayakta durmakta güçlük çekti.

Senin için hazırladığımız haberler