Verstappen : Hamilton alınmasın ama Mercedes'le herkes şampiyon olabilir

11.11.2020 - 16:59 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 17:04

Formula 1 takımlarından Red Bull pilotu Max Verstappen, F1 Reader News'e pistlerde rakibi Lewis Hamilton hakkında açıklamalarda bulundu. Hollandalı pilot Verstappen, Hamilton hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Orhan GÜLEK-AJANSSPOR

Hollandalı F1 pilotu Max Verstappen, F1 Reader News'e yapığı açıklamada, Mercedes'in harika bir araca sahip olduğunu belirtirken, Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ın da takımı sayesinde başarılı olduğunu iddia etti.

Red Bull pilotu Verstappen, "Lewis Hamilton alınmasın ama bu sezon yarışan pilotların yüzde 90'ı Mercedes ile şampiyon olur" ifadelerini kullandı.

Formula 1'de 93 yarış birinciliğiyle lider konumunda bulunan Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton, bu hafta sonu yapılacak Türkiye Grand Prix'siyle 7. şampiyonluğuna ulaşabilir.

Max Verstappen, 2023’ün sonuna kadar Red Bull'da

Pek çok F1 tutkunlarının Hamilton ve Verstappen'i aynı takımda görmek istemelerine karşın, bu ihtimal şu anda zor görünüyor. Geçtiğimiz aylarda Max Verstappen'in Mercedes'e geçme ihtimali hakkında konuşan Mercedes patronu Toto Wolff, Max’in Mercedes AMG Petronas'da bulunmasının gereksiz bir 'yıldız savaşı' yaratacağını iddia etti.

Holladalı pilot Max Verstappen, 2023’ün sonuna kadar Red Bull ile sözleşmesi bulunuyor.

Formula 1 2020 sezonu ilk 5 Pilot Klasmanı ise şöyle:

1.Lewis Hamilton - 282
2.Valtteri Bottas - 197
3.Max Verstappen - 162
4.Daniel Ricciardo - 95
5.Charles Leclerc - 85

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler