Verstappen: "İstanbul Park pistinde işler biraz daha farklı"

Orhan Gülek
08.10.2021 - 17:08 | Son Güncellenme: 08.10.2021 - 17:27

Türkiye Grand Prix'si öncesi düzenlenen 1 ve 2. antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Red Bull Racing pilotu Verstappen, aracından memnun kalmadı

Verstappen: "İstanbul Park pistinde işler biraz daha farklı"

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 16. yarışı Türkiye Grand Prix'sinde heyecan dorukta. Tarihi yarış öncesi bugün 1. ve 2. antrenman seanları sona erdi. İlk seansı ikinci, ikinci seansı ise beşinci sırada tamamlayan Red Bull pilotu Verstappen'in, şampiyonadaki rakibi Mercedes pilotu Lewis Hamilton'a göre daha yavaş bir tempoya sahip olduğu göze çarptı.

Bu pistte pek fazla veriye sahip değiliz"

Antrenman seanslarını değerlendiren Verstappen, "İkinci seansta, ilk seansa göre birkaç farklı şey denedik, ancak ilk antrenmanlar da o kadar iyi geçmemişti. Neler yapabileceğimizi incelememiz gerekecek. Burada işler biraz daha farklı, bu tür araçlarda bu pistte pek fazla veriye sahip değiliz, bu nedenle akşam boyunca araç üzerinde çalışmamız ve aracı geliştirmemiz gerekecek, çünkü bugün en iyi günlerimizden biri değildi." dedi.

"Hafta sonunu dört gözle bekliyorum"

İstanbul Park pistini çok sevdiğini dile getiren Verstappen, "Burası inanılmaz güzel bir pist ve normal koşullara sahip olduğunuzda daha da eğlenceli bir hâl alıyor. Şu an hafta sonunu dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İstanbul'da Cuma gününün lideri Hamilton
Habere Git

"Kendimize odaklanmamız lazım"

Son olarak Hamilton'ın cezası hakkında neler düşündüğü hakkında konuşan Verstappen, "Bizim kendimize odaklanmamız lazım, bugün pek iyi gelmedi. Bu nedenle aracın üzerinde çalışmamız gerekecek." yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Lewis Hamilton'a ceza! 10 sıra...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler