Formula 1'de şampiyonluğa ulaşan Verstappen konuştu: İnanılmaz bir şey

Orhan Gülek
12.12.2021 - 18:37 | Son Güncellenme: 12.12.2021 - 19:29

2021 Formula 1 Şampiyonu Max Verstappen, Abu Dhabi'deki heyecan dolu yarış sonrası duygularını paylaştı

Formula 1'de şampiyonluğa ulaşan Verstappen konuştu: İnanılmaz bir şey

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda 22. Ve son yarışı olan Abu Dabi'de kazanan Max Verstappen oldu. 57. turda güvenlik aracının çekilmesiyle birlikte son turda Lewis Hamilton'ı geçen Verstappen liderliğini korudu ve kariyerinin ilk dünya şampiyonluğunu kazandı.

"Gerçekten inanılmaz"

Yarış sonrası konuşan Verstappen, şu ifadeleri kullandı:

"Bu inanılmaz. Tüm yarış boyunca savaşmayı sürdürdüm. Ardından fırsat son turda geldi. Bu inanılmaz. Gerçekten inanılmaz. Bu delice!. Buradaki herkese, takımıma, Honda'ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunu hak ediyorlar. Onları çok seviyorum. Gerçekten 2016'dan beri takımımla çalışmaktan keyif alıyorum. Ancak bu sene inanılmazdı." dedi.

"Umarım 10-15 sene birlikte bunu başarabiliriz"

"Sonunda şans biraz benden yana oldu! Çılgın bir şey! Checo'ya da büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Bugün tüm kalbiyle mücadele etti. Harika bir takım çalışmasıydı. O, harika bir takım arkadaşı.  Takımım kendilerini sevdiğimi biliyor. Umarım 10-15 sene birlikte bunu başarabiliriz. Bir şeyleri değiştirmeye gerek yok. Hayatımın kalanı boyunca onlarla kalmak istiyorum. Umarım kalmama izin verirler ancak evet, bu çılgınca. Çok mutluyum. Christian ve Helmut, 2016'dan beri takımda olmam konusunda bana güvendiler. Hedefimiz tabii ki şampiyonluğu kazanmaktı ve bunu başardık!"

Senin için hazırladığımız haberler