Formula 1 Haberleri | Verstappen, Singapur GP sonucundan memnun

22.09.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 18:13

Red Bull'un şampiyon pilotu Max Verstappen, Singapur Grand Prix'sinde elde ettiği ikincilikten memnun olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Formula 1 Haberleri | Verstappen, Singapur GP sonucundan memnun

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 Singapur Grand Prix'sini yarışa pole pozisyonundan başlayan Lando Norris, kazandı. Şampiyona lideri Max Verstappen ikinci, bir diğer McLaren pilotu Oscar Piastri üçüncü oldu.

Bu sonuçla Formula 1'de son 3 sezonun şampiyonu Max Verstappen'in kazanamama serisi devam ediyor. Hollandalı pilot, son olarak 23 Haziran'daki İspanya Grand Prix'sinde bitiş çizgisini ilk sırada geçti.

"İkinci olmak iyi bir başarı"

Singapur GP sonrası değerlendirmelerde bulunan Verstappen, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve hızımı yarışın sonuna kadar korumaya çalıştım. İlk stint bizim için zordu, lastiklerde biraz bozulma oldu ama ikinci stint biraz daha iyiydi. Zorlanacağımızı bildiğimiz bir hafta sonunda ikinci olmak iyi bir başarı." dedi.

Verstappen'den şampiyonluk sözleri

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Verstappen, "Bu hızla değişebilir. Denemeye devam etmeli ve bir noktada bunu biraz tersine çevirmeye çalışmalıyız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler