Melih Mahmutoğlu Açıkladı! Vesely'nin Forması Depremzedeler İçin Açık Artırmada

Akın Ungan
09.02.2023 - 21:45 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 21:56

Kahramanmaraş merkezli deprem büyük bir yıkıma neden oldu. Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, Jan Vesely'nin imzalı formasının açık artırmaya çıkarıldığını açıkladı.

Melih Mahmutoğlu Açıkladı! Vesely'nin Forması Depremzedeler İçin Açık Artırmada

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem, toplam 10 ilde yıkıma neden oldu. Birçok vatandaş enkaz altında kalırken, arama kurtarma çalışmaları devam etti. Spor dünyası da afet bölgesine düzenlenen yardım kampanyalarına destekte bulundu.

Jan Vesely'nin imzalı forması açık artırmaya çıkıyor

Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, Sarı-Lacivertliler'in eski basketbolcusu Jan Vesely'nin depremzedelere yardım için imzalı formasını açık artırmaya sunduğunu açıkladı. Melih, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"Vesely elinden geleni yapmak istediğini belirtti"

Melih Mahmutoğlu, "Ülkemizde yaşanan deprem felaketi hakkında Jan Vesely ile de görüştüm. Acımızı paylaştığını ve elinden geleni yapmak istediğini belirtti" ifadelerini kullandı.

"Vesely'nin imzalı formasını da açık arttırma usulüyle satışa çıkarıyoruz"

Fenerbahçe Beko kaptanı, "Kendisinin imzalı formasını da açık arttırma usulüyle satışa çıkarıyoruz. Elde edilecek tüm gelir, Ahbap'a bağışlanacaktır" açıklamasını yaptı.

Melih Mahmutoğlu son olarak, "Bağış tekliflerinizi 11 Şubat Cumartesi günü saat 22.00’ye kadar DM olarak ya da Instagram hesabıma DM olarak iletebilirsiniz. DM mesajınızı ‘'Vesely Forması İçin Bağış Teklifi:' şeklinde yazıp, ilgili teklifi iletmenizi rica ederiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler