Vesely'den itiraf: "Kokoskov'a alışamadık"

18.11.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 15:49

Fenerbahçe Beko haberleri... ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko oyuncusu Jan Vesely'den Obradovic ve Kokoskov açıklaması geldi. Vesely, "Obradovic bambaşkaydı" dedi. Kokoskov için ise, "NBA tarihinin ilk Avrupalı koçu ile çalışmak çok güzel bir deneyim" şeklinde konuştu. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

THY Avrupa Ligi'nde eski günlerini arayan Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Jan Vesely, yeni koç Igor Kokoskov'a henüz alışamadıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta Barcelona'ya 42 sayı farkla yenilmekten kurtulamayan dün de Baskonia'ya 86-68 mağlup olan sarı lacivertlilerde Çek pivot, İspanyol medyasına konuştu.

Kokoskov'u daha tanıyamadık

Vesely, takımdaki koç değişikliği ile ilgili kendisine yöneltilen soruya şöyle cevap verdi:"NBA tarihinin ilk Avrupalı koçu ile çalışmak çok güzel bir deneyim. Alışık olduğumdan farklı. Kokoskov ile farklı idmanlar yapıyoruz. Hepimiz ona saygı duyuyor ve dikkatle dinliyoruz. Ayrıca bize de çok yakın. Hoşuma gidiyor ama zamana ihtiyacımız var."

Obra, farklı bir karakterdi

Sarı Lacivertli basketbolcu, Zeljko Obradovic ile Igor Kokoskov'u ise şöyle kıyasladı: "İki koç arasında farklar var ama anlatamam. Zeljko, her zaman her şeyin düzen içerisinde olmasını istiyor, özellikle hücumda. Farklı karakterleri ve antrenman yöntemleri var. İkisi de tutkulu ve çok iyi. Bence fark, Igor’un uzun yıllardır ABD’de olması ve orada farklı bir oyunun oynanması.”

Final Four'da olmamız gerek

Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonluğu için en büyük favorilerden biri olup olmadığı sorulan 30 yaşındaki pivot, “Oyuna bakışımız ve yakın geçmişimiz, bizi gidebileceğimiz yere kadar gitmeye zorluyor. Gerçekten Final Four’da olup şampiyonluk mücadelesi vermeyi umuyorum ama hâlâ çok çalışmamız lazım” dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler