Vettel'e Formula 1'den talip var!

16.05.2020 - 16:59 | Son Güncellenme: 16.05.2020 - 17:03

Vettel'e Formula 1'den talip var!

Geçtiğimiz günlerde gelecek sezon Ferrari ile yollarını ayıracağını açıklayan ve şu an herhangi bir takımla anlaşamayan Sebastian Vettel'e Formula 1 ekiplerinden talip var. Haas takım patronu Guenther Steiner, 2021 sezonu için Vettel'i aralarında görmek istediğini açıkladı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Onu takımda görmeyi çok isterdim"

F1 Nation podcastinde konuşan Guenther Steiner: "Elbette Vettel'i takımda görmeyi isterdim. Ancak ekibimin buna pek hazır olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Vettel'in başka planları olduğunu da düşünüyorum. Bizden daha iyi ekiplerle görüşecektir. Ancak tabii ki onu takımda görmeyi çok isterdim." ifadelerini kullandı.

"Gelecek yıl için aracın gelişimini dondurduk"

"Yarışlar yapılmazsa takımım ayakta kalabilir. Ancak yarışlar yapılır ve biz çok para harcarsak, elde edeceğimiz gelir beklediğimizin altında olursa o zaman problem yaşarız. Çünkü yarışlara katılmazsanız, para harcamazsınız. Gelecek yıl için aracın gelişimini dondurduk. Ortalıkta sezonun başlaması için pek çok senaryo dolaşıyor. Ya bir takvime sahip olmalıyız ya da hiç yarış yapmamalıyız. Seyircisiz yarışlar hoş olmayacak ancak bu sporu seven taraftarlara borcumuz var ve yarışları düzenlemeliyiz. Bu sadece takımlarla ilgili değil, aynı zamanda seyircilerle de ilgili bir durum"

Senin için hazırladığımız haberler