Veysel, Podolski ve Sangare, Sivasspor galibiyetini değerlendirdi

16.03.2020 - 22:17 | Son Güncellenme: 16.03.2020 - 22:17

TFF Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Sivasspor'u 1-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü. Karşılaşma sonrası Veysel, Podolski ve Sangare, Sivasspor galibiyetini değerlendirdi.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Podolski: "Çok kritik bir 3 puandı. Evimizde kazanmamız önemliydi. Stresin üstesinden geldik ve kazandık. Lig henüz bitmedi ve önümüzde çok maç var, aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor.

8 maç serisi...

Çok güzel bir ülkeniz var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 8 maçtır kaybetmiyoruz. Ama beraberlikler de aldık, daha iyi sonuçlar alabilirdik. Şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı oynadık. 90 dakika boyunca oyunu biz domine ettik ve Sivasspor'a karşı üstün oynadık.

Koronavirüs hakkında...

Dünya üzerinde bir kriz var. Türkiye, diğer ülkelere nazaran daha az etkilenen bir ülke. Ama taraftarsız futbolun tadı yok. Taraftarları çok özledik. Umarım ki tüm dünya bu krizi bir an önce atlatır.

Sangare: "Çok şükür ki galibiyetle döndüm. 2,5 ay boyunca oynamadım ama çok iyi çalıştım. Sağlık ekipleriyle ve hocalarımla iyi çalıştık. Umarım iyi bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bugün topa sahip olup çok iyi oynadık. Herkese sağlık diliyorum. Umarım herkes sağlıklı kalır."

"Umarım Antalyaspor'u layık olduğu yerlere getiririz"

Veysel: "Maça baktığımızda Sivasspor'a karşı tamamen üstün oynadık. Ligin en iyi takımlarından biri Sivasspor ama onların zaaflarına hafta boyunca çok iyi çalıştık ve bunu becerdik. Maçı kazandığımız için mutluyuz. 8 haftadır kaybetmiyoruz. Biz mecburen işimizi yapmak zorundayız. Futbol gerçekten taraftarla güzel ve eğlenceli. İşimiz gereği geldik ve işimizi yaptık. Bundan sonra TFF ne karar verir bilmiyoruz ama ne karar verirlerse versinler ona uyacağız. Umarım Antalyaspor'u layık olduğu yerlere getiririz."

Senin için hazırladığımız haberler