Victor Claver'den emeklilik kararı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ve Euroleague’de forma giymiş Victor Claver, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 35 yaşında emekli olduğunu açıkladı.

Son 5 Haber

Trabzonspor'un yeni transferi Mohamed Salah sağlık kontrolünden geçti

Kocaelispor'da Joseph Nonge Boende ile yollar ayrıldı!

Fenerbahçe arsaVev, Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle başladı!

Ankara Keçiörengücü, Herculano Nabian’ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım suç duyurusunda bulundu! Başsavcılık soruşturma başlattı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Euroleague, NBA’de forma giymiş ve son üç sezondur oynadığı İspanyol temsilcisi Valencia'da ter döken Victor Claver, 18 sezonluk kariyerini sonlandırma kararı aldı.
Kariyerini noktaladı
Tecrübeli oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 18 yıllık uzun kariyerini bitirme kararı aldığını duyurdu.
"Belki en ünlü emeklilik değil ama..."
Kariyeri boyunca kendisini desteklediği insanlara teşekkür eden Claver, "Belki en ünlü emeklilik değil ama bildiğim şey, çocukken hayal bile edemediğim hayallerimi gerçekleştirdiğim. Yol boyunca önemli olanın sona ulaştığınızda sizi neyin beklediği değil, yol boyunca deneyimlediğiniz her şey olduğunu öğrendim" diyerek duygusal bir veda mesajı yayınladı.
Kulüp başarısı
Claver kariyeri boyunca 2021'de ACB Ligi şampiyonluğu, 2010 ve 2015'te iki EuroCup kupası, 2018, 2019 ve 2021'de üç İspanya Kupası da dahil olmak üzere birçok başarılar elde etti.
Milli takım başarısı
Uzun yıllar İspanya milli takımının bir üyesi olan Claver, uluslararası arenada üç Avrupa şampiyonluğu, 2013'te EuroBasket bronz madalyası, 2012'de bir Olimpiyat gümüş madalyası, 2016'da bir Olimpiyat bronz madalyası ve 2019'da bir Dünya Kupası kazandı.