Galatasaraylı Victor Nelsson'dan Domenec Torrent açıklaması geldi!

Ali Bozkurt
20.04.2022 - 22:14 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 01:27

Galatasaray'ıngenç stoperi Victor Nelsson, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Victor Nelsson, Marcao, Falcao ve Domenec Torrent hakkında konuştu. İşte detaylar...

Galatasaraylı Victor Nelsson'dan Domenec Torrent açıklaması geldi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın son zamanlarda savunmada yaptığı hamlelerle taraftarın sevgilisi olan genç oyuncu Vitor Nelsson, Galatasaray'a transfer süreci ve takımın teknik direktörü Domenec Torrent dönemini değerlendirdi. İşte Nelsson'un açıklamaları...

''Kolay karar verdim''

Sarı-Kırmızılılara transfer sürecini anlatan Nelsson, "Galatasaray'ın benimle ilgilendiği duyduğumda, benim için gerçekten kolay bir karar verme süreci oldu. İlk antrenmana geldiğimde heyecanlıydım. Daha önce söylediğim gibi takımda Marcao, Muslera, Falcao burada iken, onlarla antrenmana çıkmak benim için büyük bir adım oldu. Çok heyecanlıydım." ifadelerini kullandı.

''Önceden tanıdıklarım vardı''

Galatasaray'a transfer sürecini açıklayan Nelsson, bazı oyuncuları tanıdıklarını açıkladı ve "Galatasaray'da kimlerin oynadığını takip ettim. Bazılarını önceden tanıyordum. Evimizdeki ilk maçım inanılmazdı. Bu kulüpte taraftar karşısında oynamak muhteşemdi. Taraftarı seviyorum, umarım onlar da beni seviyordur. Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

''Onunla çalışmak...''

Galatasaray'ın teknik direktöri Torrent hakkında açıklamalarda bulunan Nelsson, "Özellikle de önemli büyük maçlarda, stadın atmosferi çılgınca oluyor. Evde kendi sahamızda maç oynamayı seviyorum. Ayrıca taraftara karşı büyük bir saygım var ve onları çok seviyorum. Domenec Torrent ile çalışmak büyük bir ayrıcalık. Mükemmel bir kişiliği var. Oyun stilini de beğeniyorum. Kulüpteki oyuncular ona sahip olduğumuz için şanslıyız. Meslek olarak teknik direktör olmak zor. Özellikle de kötü sonuçların ardından teknik direktör olarak taraftar ve medya karşısına çıkmak kolay değil." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler