Victor Osimhen, Türkiye'de!

İsa Kethüda
15.02.2024 - 15:47 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 16:06

İtalya Ligi takımlarından Napoli forması giyen Nijeryalı forvet Victor Osimhen'in, Türkiye'de olduğu öğrenildi. İşte yıldız futbolcunun Türkiye'de olma nedeni.

Victor Osimhen, Türkiye'de!

AJANSSPOR-HABER

Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) tarafından bu yıl 34'üncüsü gerçekleştirilen Afrika Uluslar Kupası finalinde Fildişi Sahili, Nijerya'yı 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Osimhen uçağı kaçırdı

Nijerya Milli Takımı'nda forma giyen Victor Osimhen'in, bugün Napoli'ye dönmesi gerekiyordu ancak yıldız futbolcunun uçağı kaçırdığı ortaya çıktı.

Lagos-İstanbul uçuşunda aksaklık çıktı

Radio Kiss Kiss Napoli'de yer alan habere göre; bugün İtalya'ya geri dönmek için yola çıkan Victor Osimhen'in, Lagos-İstanbul uçuşunda bir aksaklık yaşadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! NBA'den şampiyon yıldız...
Habere Git

Uçak geç indi

Yıldız futbolcunun bu sabah Napoli'de olacağına dair güvence verildiği ancak Lagos-İstanbul uçağının geç geldiği ifade edili. Sabah 07.00'de önce inmesi gereken uçağın geç indiği ve Osimhen'in İstanbul-Napoli uçağını bu yüzden kaçırdığı belirtildi. 

Öte yandan Napoli kulübünün Osimhen için saat 18.15'e yeniden bilet aldığı ve Nijeryalı futbolcunun İstanbul-Roma üzerinden İtalya'ya gideceği, oradan da arabayla Napoli'ye döneceği ifade edildi.

Bu sezonki performansı

İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki forvet, bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada 8 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Ajax'tan flaş Ahmetcan Kaplan kararı! Hocası açıkladı...
Habere Git

Afrika Uluslar Kupası'nda 1 gol attı

Yıldız futbolcu, Afrika Uluslar Kupası'nda görev aldığı 7 karşılaşmada ise 1 gol ve 3 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler