Victor Osimhen'in neden Galatasaray'ı seçtiğini açıkladı!

03.09.2024 - 14:00 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 14:08

Napoli'nin Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Galatasaray'a transfer olmaya hazırlanıyor. Ünlü yorumcu, Osimhen'in neden Galatasaray'ı tercih ettiğini açıkladı.

Victor Osimhen'in neden Galatasaray'ı seçtiğini açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Serie A devi Napoli'de forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Sarı-Kırmızılıların yeni transfer hamlesini değerlendirdi.

"Osimhen akıllı futbolcu"

Victor Osimhen'in neden Galatasaray'ı seçtiğini açıklayan Nihat Kahveci, "Osimhen akıllı futbolcu. Arabistan defteri kapandı. Napoli'de kadro dışı kaldı. 'Lukaku'yu da aldılar' dedi. 'Ben 6 oynamazsam paslanırım, ben bu riski almam' dedi. Galatasaray gibi bir takımın da Avrupa'da 8 maç oynayacağını düşününce buraya gelmek istedi" dedi.

"Çok doğru karar, akıllı strateji"

Sözlerine devam eden Kahveci, "Akıllı futbolcu. Avrupa'da atacağım gollerle piyasamı diri tutarım ve beni alırlar diye düşünüyor. Şu anda gelebileceği en iyi takım Galatasaray'dı. En az 8 Avrupa maçı var belki daha da ileriye giderler orasını bilemem. Çok doğru karar, akıllı strateji" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Osimhen açıklaması: "Maradona'dan sonra"
Habere Git

"Bu kadar iyi forvet yok! Bunu değerlendirelim"

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen forvet oyuncularının kalitesinin altını çizen Kahveci, "Şimdi bir şey söylemek istiyorum. Fenerbahçe'de Dzeko-En Nesyri var. Beşiktaş'ta Immobile var. Galatasaray'da şimdi Icardi, Osimhen ve Batshuayi var. Almanya'da bu kadar iyi forvetin olduğu bir lig mi? La Liga'dan bence bu kadar iyi forvet yok. Böyle bir lüks var mı? Bunu da değerlendirelim. Böyle bir fırsat olamaz. Her anlamda kalitemiz yükselsin" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler