Victor Ruiz: "Zor ama imkânsız değil"

17.02.2020 - 14:12 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 11:33

Beşiktaş forması giyen Victor Ruiz, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı kıyaslaması için ne dedi? Ruiz, şampiyonluk ve VAR sistemi için neler söyledi? Rakip golcüler için ne düşünüyor? Ruiz, bu sorulara yanıt verdi.

Victor Ruiz: "Zor ama imkânsız değil"

Beşiktaş forması giyen Victor Ruiz, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İspanyol defans oyuncusu, Trabzonspor maçı, ligdeki hedefleri ve teknik direktör kıyaslaması konusunda konuştu. Ruiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ruiz: "Aradaki farkı kapatabiliriz"

Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarını kazanmak istiyoruz. Kazanabilirsek üstümüzdeki takımlarla aramızdaki puan farkını kapatmış olacağız.

Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı kıyaslaması

Her hoca farklı oluyor. Sergen Hoca ile Abdullah Avcı da çok farklı anlayışları olan isimler. İyi bir başlangıç yaptık. Başakşehir maçını az bir farkla elimizden kaçırdık. Halen daha yukarıda olma şansımız var. Sergen Hoca ile birlikte devam edeceğiz.

Vida ile uyumlular mı?

Domagoj Vida ile iyi bir ikiliyiz. Birbirimizi saha içinde anlıyoruz. Vida ile iyi anlaştığımızı düşünüyorum.

Ruiz: "Seri yakalamak istiyoruz"

6 maç üst üste kazandığımızda orada da bir Alanya maçı vardı. Tek isteğimiz yeniden üst üste kazanılan maç serilerine girmek. Bunu yapmak istiyoruz.

Ruiz: "Hiç bu kadar sakatlanmamıştım"

Bundan önce hiç bu kadar fazla sakatlanmamıştım. Lig değişikliği ve adaptasyon süreci bunda etken olabilir. Ama en önemlisi şu anda sakat değilim. Oynayacak durumdayım.

Ruiz: "Pişman değilim"

İspanya’dan ayrılmam ve yeni tecrübeler elde etmem gerekiyordu. Pişman değilim. Burada adaptasyon sürecimi tamamladım. İyi bir durumdayım. Maçlar kazanmak ve gelecek sezon Avrupa’da mücadele etmek istiyoruz.

Sörloth ve ezeli rakiplerinin golcüleri için ne düşünüyor?

Sadece büyük takımların değil, tüm takımların golcülerini izliyoruz. Görüntülere bakıyoruz. Elbette belli bir hazırlığımız oluyor.

Ruiz'den şampiyonluk sözleri

Şampiyonluğun zor olduğu kesin ama imkânsız değil. Hocamız, top bizdeyken daha fazla sorumluluk almamızı istiyoruz. Topsuz anlarda ise hücum oyuncularımıza yakın olmamızı istiyor. Bu bir risk yaratıyor ama her hocanın farklı bir anlayışı var.

Ruiz: "VAR sistemi tartışmaya açık"

VAR sistemi geldikten sonra hakemlerin daha az hata yapması bekleniyor. VAR sistemi şu anda tartışılır. Hakemlerin bizim aleyhimize mi yoksa lehimize mi daha fazla karar verip vermediğinin muhasebesini yapamayacağım. Biz daha fazla sorumluluk alırsak daha faydalı oluruz. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler