Vida, 'Bırakmam Seni' diyor!

04.08.2020 - 00:46 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 11:58

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ta Domagoj Vida krizi yaşanıyor. Peki Vida Beşiktaş'tan ne kadar maaş alıyor? Vida Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Vida'ya transfer teklifi var mı? İşte detaylar...

Vida, 'Bırakmam Seni' diyor!

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR ÖZEL

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Sergen Yalçın'ın ligin son haftasında açıkça deklare ettiği gibi takımın yıllık maliyetini 30-32 milyon Euro bandına indirmeye çalışıyor. Geride kalan sezon bu tutar 56 milyon Euro civarındaydı.

Takımın en yüksek maliyetli oyuncusuysa Domagoj Vida... Hırvat futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 3 milyon 700 bin Euro garanti ücret alıyor.

Yönetimin eli kolu bağlandı

Siyah-beyazlı yönetimin indirim teklifine, medyadan çıkan haberlerin aksine, olumsuz yanıt veren Vida, yurt dışından gelen teklifleri kabul etmeye de yanaşmıyor.

Arap liglerinden Beşiktaş'taki kazancını da aşan teklifler geldi ama Vida, bu liglere gitmeyi kabul etmediği için yönetimin eli kolu bağlandı.

'Beşiktaş'ta mutluyum'

Vida'ya Avrupa'dan gelen teklifler ise vergi yükü nedeniyle Beşiktaş'taki kazancının altında kalıyor. Oyuncu, bu nedenle "Beşiktaş'ta mutluyum" diyerek, bu teklifleri reddediyor ve adeta kulübün bağış kampanyasına nazire edercesine 'Bırakmam Seni' diyor! 

Yönetimin açık şekilde "Biz senin maaşını ödeyemeyiz" demesine rağmen, Vida uzlaşmaya pek niyetli görünmüyor.

İnanılmaz bir ek sözleşme

Ajansspor, daha önce Fikret Orman yönetiminin Avrupa kupalarına katılım izni almak için "Borcum yoktur" kâğıdını almak için Vida'ya bir aylık alacağına yüzde 100 faiz içeren bir anlaşma yaptığını da ortaya çıkarmıştı.

Buna göre; dönemin yönetimi 625 bin Euroluk alacağını 1 ay ötelemesi için ekstra 625 bin Euro ödeyeceğine dair sözleşme imzalamıştı.

Vida'nın toplam maliyeti ne kadar?

Senin için hazırladığımız haberler