Vida-Mirin ikilisi Şenol Güneş'i mest etti!

11.02.2019 - 12:13 | Son Güncellenme: 11.02.2019 - 12:14

Beşiktaş, Zago-Ronaldo’dan sonra müthiş bir ikili buldu. Pepe gittikten sonra birlikte oynayan Vida ve Mirin rakiplere deyim yerindeyse göz açtırmıyor, geçit vermiyor.

Beşiktaş stoperde istediği ikiliyi buldu

Siyah-beyazlılar savunmada yaşadığı sıkıntıları kısa sürede aştı. Pepe'nin Porto'ya dönmesinin ardından takıma transfer edilen Nicolas İsimat- Mirin çabuk alıştı. Devre arasında Domagoj Vida'nın Roma'ya transferi gerçekleşmeyince Mirin ve Hırvat stoper, savunmanın göbeğini oluşturdu.

Vida ve Mirin uyumlu bir görüntü çiziyor

İkili birbirlerine hemen uyum sağlarken bu durum Beşiktaş'ın hem savunma hem hücum gücünü bir hayli artırdı. Vida-Mirin ikilisi rakiplere göz açtırmazken, ayaklarını iyi kullanmaları sayesinde Kartal'ın orta sahası da daha işler hale geldi. Siyah-beyazlı taraftarlar da Vida-Mirin tandemini geçmişin efsane ikilisi Zago-Ronaldo'ya benzetiyor.

Şenol Güneş de Vida-Mirin ikilisinden memnun

Beşiktaş'ın yeni ikilisi üç Süper Lig karşılaşmasında birlikte forma giydiler. Siyah-beyazlılar bu maçların 2'sinde kalesinde gol görmedi. Teknik direktör Şenol Güneş de Domagoj Vida-Nicolas İsimat- Mirin ikilisinin performansından bir hayli memnun. Beşiktaş camiası da savunma hattında büyük güven veren bu ikilinin uzun yıllar siyah-beyazlı formayı birlikte taşımasını istiyor. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler