Vida'da karar günü belli oldu

16.12.2017 - 08:34 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 08:34

Beşiktaş’ın ön protokol imzaladığı Vida, İngiliz ekiplerinin ilgisi sonrasında planını gözden geçirme kararı aldı.

28 yaşındaki stoper, geleceğini 25 Aralık’a kadar kesinleştirecek. Yıldız isim, rotasını değiştirirse Kartal, 4 milyon Euro kazanacak.

Siyah-Beyazlılar, son 2 sezondur peşinde oldukları Domagoj Vida’yla sonunda anlaşmaya varmıştı. Dinamo Kiev’le sözleşmesi 1 Ocak 2018’de sona erecek 28 yaşındaki stoperle 4,5 yıllık kontrat imzalayan Kara Kartal, olumsuz bir durum yaşanmasını da düşünerek Hırvat futbolcunun sözleşmesine 4 milyon Euro’luk (18.2 milyon TL) ceza maddesi koydurmuştu. 5,5 sezondur formasını giydiği Dinamo Kiev’e geçen hafta oynanan Partizan maçının ardından veda eden tecrübeli savunmacının, başta Everton olmak üzere birçok İngiliz takımının takibinde olduğu bildirildi.

Kartal, tarihe geçebilir

Beşiktaş’la yaptığı anlaşma 1 Ocak 2018 itibariyle devreye girecek olan Vida, bu imzaya rağmen Ada’daki takımların ilgisi sonrasında gelecek planını gözden geçirme kararı aldı.

Deneyimli stoperin, menajeriyle konuyu görüşüp 25 Aralık tarihine kadar gelecek teklifleri bekleme kararı aldığı öğrenildi. Noel’e denk gelen günde yeni takımını seçecek olan Domagoj Vida, Beşiktaş’tan vazgeçerse Kartal, kadrosuna resmen katmadığı bir futbolcudan bonservis kazanıp tarihe geçecek. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler