Vida'dan 5 puan geldi

21.03.2021 - 21:23 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 21:40

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Beşiktaş, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada siyah-beyazlıların golünü atan Domagoj Vida, kariyerinde Fenerbahçe'ye attığı 3. golü oldu. Öte yandan Vida, bu sezon attığı toplam 4 golde takımına kritik puanlar sağladı. İşte detaylar...

Vida'dan 5 puan geldi

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, bu sezon attığı gollerle de kritik puanlar kazandırdı.

Yıllık 3 milyon 700 bin Euro'luk ücretiyle kulübün mali durumunu zorlayan ve bu nedenle sezon başında satılmak istenen Vida, gösterdiği performansla teknik direktör Sergen Yalçın'ın yüzünü güldürdü.

Koronadan sonra yükseldi

Sezon başında formunu bulamadığı bazı maçlarda tepki de çeken Vida, Hırvatistan Milli Takımı'nda koronavirüse de yakalandı. Ama özellikle Aralık ayından itibaren yükselişe geçen Vida, takımın önemli liderlerinden birine dönüştü.

Vida ile birlikte sezon ilk bölümünde çok eleştirilen Welinton da daha başarılı maçlar çıkarmaya başladı.

Erzurumspor'a da attı ama...

Beşiktaş, bu sezon Vida'nın attığı gollerle 5 puan kazandı.

Derbide ise 48. dakikada golü atan Vida ,takımını öne geçiren isim oldu. Ancak son dakikalarda Ozan Tufan'ın golüne engel olunamayınca Beşiktaş, kritik maçta 2 puan yitirildi.

Vida'nın Erzurumspor'a attığı golde ise siyah beyazlılar zaten maçı kopartmıştı öncesinde. Hırvat savunmacı, 4-0 biten bu maçta 3. golü kaydetmişti.

Vida'nın gol attığı maçlar ve sonuçlar

  • Beşiktaş-Fenerbahçe: 1-1
  • Antalyaspor-Beşiktaş: 1-1
  • Ankaragücü-Beşiktaş: 0-1
  • Beşiktaş-BB Erzurumspor: 4-0

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

2018-19 sezonunun devre arasında Dinamo Kiev'den bonservissiz alınan Vida'nın sözleşmesi 31 Mayıs 2022 yılında sona erecek. Beşiktaş, 32 yaşındaki savunmacıya bonservis ödemese de menajerlik imza parası olarak 3 milyon Euro'nun üzerinde bir ödeme yapılmıştı.

Vida kaç milyon EURO'ya mal oldu?

  • Menajerlik ücreti: 1 milyon 640 bin Euro
  • Menajerlik ücreti: 1 milyon 640 bin Euro
  • Vida'nın 4.5 yıllık maaşı: 16 milyon 650 bin Euro
Senin için hazırladığımız haberler