Vida'nın hedefi Dünya Kupası finali!

04.07.2018 - 19:02 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 22:02

Vida'nın hedefi Dünya Kupası finali!

Hırvatistan, Rusya 2018 Dünya Kupası'nda D grubunu lider tamamladıktan sonra son 16 turunda Danimarka'yı penaltılarla geçerek yarı finalde evsahibi Rusya ile eşleşti.

Hırvatistan'ın savunmasının belkemiği Beşiktaş'lı Domagoj Vida, takımının iddiasını ortaya koyduğunu ifade ederken Danimarka karşısında 3 penaltı kurtaran kaleci Subasic'e de övgüler yağdırdı:

"Subasic ne başardığının farkında. Kurtarışları için ona minnettarız. Ancak bu bir takım sporu ve her maçta başka bir kahraman ortaya çıkıyor. Önemli olan Danimarka'yı geçmekti. Bizim hedefimiz çok daha yükseklerde, Dünya Kupası'nı kaldırmak istiyoruz. Bunun için buradayız"

Danimarka maçının yıldızı kaleci Subasic de penaltılarda kale çizgisinden öne çıktığını iddia eden bugünün televizyon yorumcusu eski İngiliz hakem Graham Poll'ün iddialarına iddialarına yanıt vererek "Hakem bize çizgide durmamızı söylüyor ama ileri doğru bir adım atmak çok normal. Bunu kim sorun ediyor bilmiyorum. Konuyu gündeme getiren bir maçta aynı oyuncuya 3 sarı kart gösteren Graham Poll, belki de bu kadar çok konuşmasa iyi olur" sözleriyle eski İngiliz hakeme yanıt verdi.

Graham Poll, 2006 Almanya Dünya Kupası'nda yönettiği Avustralya - Hırvatistan maçında Josip Simunic'e 3 kez sarı kart göstermiş, bu olaydan sonra uluslarası maçlarda bir kez daha görev alamamıştı.

BEIN SPORTS

Senin için hazırladığımız haberler