Vida'nın menajerinden çarpıcı transfer sözler! 'Barcelona Vida'yı izlemeye geldi...'

23.07.2018 - 16:01 | Son Güncellenme: 23.07.2018 - 19:01

Vida'nın menajerinden çarpıcı transfer sözler! 'Barcelona Vida'yı izlemeye geldi...'

Transfer gündeminin en çok kunuşulan oyuncusu Domagoj Vida hakkında menajeri Uğur Avadan çarpıcı ifadeler kullandı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Avadan, oyuncuyu transfer etmeke isteyen kulüplerden Hırvatistan Milli Takımı'nda yedek konumundaki oyuncunun transfer bedeline kadar önemli konuları konuştu

"Turnuvanın en iyi stoperlerinden biri oldu"

"Fikret Başkan  ne yapacağını iyi bilir ama Vida'nın çok talibi var. İsim vermem pek mümkün değil ama bazıları doğru değil. Turnuvanın en iyi stoperlerinden biri oldu. Sol bek ya da sağ bek iyi oynadı diyorsak stoperler iyi oynadı demektir. Penaltıları da çok soğukkanlı kullandı."

'Beşiktaş'ta efsane olmak' istediğini ifade etti'

"Vida şunu söyledi 'Beşiktaş'ta efsane olmak' istediğini ifade etti. Efsane olduktan sona gitmek isterim dedi. Vida bunları ilk geldiğinde değil son görüşmemizde söyledi. Dinamo Kiev takımından geldi ama Beşiktaş ile kıyaslanacak bir takım değil."

"İlgilenenlerin olması çok normal. Bu tekliflerin önce Beşiktaş'ı memnun etmesi sonrada Vida'yı tatmin etmesi lazım. Liverpool ya da Everton sayılan ekipler, İspanya'dan da talip var. Barcelona'nın izlediğini ve listesine aldığını biliyorum ama zor olacağını düşünüyorum. Atletico Madrid ve Sevilla'nın bildiğim kadarıyla ilgisi var. "

"Transfer olmazsa Beşiktaş'a önemli katkı sağlar"

"Umut Güner'in çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim yine bu transferde de etkin konumdadır. Kendisi transferde varsa Beşiktaş karlı çıkar. Umarım ayrılık olursa Beşiktaş'ın mutlu olacağı bir bedelle ayrılır, 6 ay önce bedevaya alıp böyle bedelle oyuncuyu transfer etmek çok büyük bir transfer başarısı olur. Transfer olmazsa Beşiktaş'a önemli katkı sağlar."

"Vida'nın yedeği Marsilya takımına 19 milyon Euro bedelle gitti"

"Vida'nın Hırvatistan Milli Takımı'ndan yedeği Dude Caleta-Car,  Marsilya takımına 19 milyon Euro bedelle gitti. Vida'nın yedeği idi ve Salzburg takımından Marsilya'ya gitti turnuvada hiç oynamadı.Her oyuncunun bir bedeli var Beşiktaş bu değeri belirleyecektir."

Senin için hazırladığımız haberler