Vida'nın menajerinden iyi niyet vurgusu

05.06.2020 - 17:37 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 17:40

Beşiktaş, Vida'dan indirim talep etti mi? FIFA menajeri ve Vida'nın Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran Uğur Avatan transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Vida'nın menajerinden iyi niyet vurgusu

FIFA menajeri Uğur Avadan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Uğur Avadan koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'de kulüplerin talep ettiği indirim oranının %25 ve %30'a kadar çıktığını söylerken bu oranların adil ve kabul edilebilir olmadığını ifade etti.

Temsilcisi olduğu Vida hakkında açıklamalar yapan Uğur Avadan şunları söyledi:

Kolaylık sağlaması yönünde Vida ile bir konuşma oldu. Bunun dışında bir şey konuşulmadı. Vida'ya pandemi süreci anlatıldı. Rakam ve yüzde konuşulmadı. İyi niyetle yürütülmesi gereken bir durum. İyi niyetin dışına çıkılırsa bu durum çözülemez. Bütün oyunculara makul bir indirim yaparsanız kabul ederler, yapmazsanız kabul etmezler.

"Fenerbahçe gençlere yöneldi"

Öte yandan Fenerbahçe'nin genç oyunculara ağırlık verdiğini ifade eden Avadan, "Abdulcebrail Akbulut kiralıktı ama şu an Fenerbahçe'nin kadrosunda. Muhammed Gümüşkaya'yı da isteyen yabancı kulüpler vardı ancak Comolli onu takımda tutmak istemişti. Ben bu süreçte Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz, Abdulcebrail ve Muhammed'in forma şansı bulacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe genç oyunculara yatırım yapmaya devam edecek. 2, 3 yıldır Fenerbahçe bunu planlıyordu" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler