Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida, Napoli'nin hedefinde

08.06.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 00:48

Sözleşme yenileme görüşmelerinde anlaşma sağlayamamasının ardından 4,5 yıllık Beşiktaş macerası sona eren Domagoj Vida'nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida, Napoli'nin hedefinde

Siyah-beyazlı yönetimin sözleşmesini uzatmak için uzun görüşmeler yaptığı Hırvat stoper, yapılan teklifi kabul etmedi ve Beşiktaş'taki 4.5 yıllık macerasına nokta koydu.

1,5 milyon Euro'luk teklifi kabul etmedi

Siyah-beyazlıların önerdiği yıllık 1.5 milyon euroluk maaş teklifini kabul etmeyen 33 yaşındaki Domagoj Vida bonservisini aldı ve kendisiyle ilgilenen takımlarla transfer görüşmelerine başladı.

Bonservisi elinde olan Hırvat savunmacının adı transferde Süper Lig ekipleriyle de anılırken, İtalyan kulüplerinin de radarına giren Vida için çizme basınından flaş bir iddia geldi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Vida isyan etti: "Beşiktaş bana adeta git dedi"
Habere Git

"Napoli için en iyi aday"

Sabah'ın Tuttomercatoweb'e dayandırdığı habere göre; uzun süre siyah beyazlı ekibin bel kemiği olan Domagoj Vida'yı, Serie A ekibi Napoli kadrosuna katmak istiyor. Sözleşmesi biten Vida'nın, Napoli için en iyi adaylardan biri olduğu belirtildi.

Fransa maçında çok begendiler

İtalyan ekibinin, 33 yaşındaki oyuncunun Fransa Milli Takımı karşısındaki performansını beğendiği ve transfer için düğmeye bastığı ifade edildi.

Domagoj Vida'nın performansı

Beşiktaş'ın 2017-2018 sezonunun devre arasında Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, siyah beyazlı takımdaki 4,5 yıllık kariyerinde 164 maça çıkarken 16 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi. 97 kez Hıdvatistan Milli Takımı forması giyen Vida, bu maçlarda 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler