"Vida'ya Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgisi var"

22.08.2017 - 15:27 | Son Güncellenme: 22.08.2017 - 15:27

"Vida'ya Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgisi var"

FIFA menajeri ve Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar:

"Vida'yı İngiltere ve İspanya'dan da istiyorlar"

"Türkiye’de Vida’nın yetkisi bizde. Uzun süredir görüşmeler var. Yakın bir zamanda D.Kiev ile Beşiktaş tekrar görüşecek. 10 milyon Euro civarında bir değeri var. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe’yi zaten biliyoruz ama sadece bizim takımların değil bir çok takım oyuncuyu istiyor.  Premier Lig’den iki üç tane talibi var. Stoke City, Leicester City ve West Ham United ayrıca İspanya’dan iki tane talibi vardı."

"Oyuncunun D.Kiev’den ayrılmasına kesin gözüyle bakabiliriz"

"Oyuncunun D.Kiev’den ayrılmasına kesin gözüyle bakabiliriz. Beşiktaş ile büyük yol alındı. Büyük ölçüde anlaşıldı ama kolay bir transfer değil. Çok kez görüştüm Vida ile şunu söyledi. Ben hep şampiyonluğa oynamak istiyorum, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Kazanmayı seven bir oyuncu. Beşiktaş bu konuda uygun. Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olması lazım. İstanbul’da inanılmaz bir atmosfer var."

"Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Vida ile ilgilendiğini duydum"

"Geçen sezon 11 milyon Euro bedelle Premier lig takımına vermediler. Transfermarkt.de sitesindeki değeri 10-12 milyon Euro civardında. Transfer değeri farklı tabii 6 aylık bir sözlşemesi olan bir oyuncuya makul bir değeri olması lazım"

"Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Vida ile ilgilendiğini duydum. Ben sadece Beşiktaş ile ilgili konuşuyorum. Beşiktaş transfer olursa, Pepe ile Vida birbirini tamamlayacak isimler olacaktır. Ayakları iyi iki stoper, agresif isimler ekstra performans göstereceklerdir."

"Musa Çağıran, Uğur Çiftci ve Ömer Ali hepsi aynı şansta"

"Türkiye’de yerli oyuncular olarak en iyi isimlerden biri Ömer Ali Şahiner. Galatasaray’ın bir ilgisi oldu. Galatasaray bu sezon Türk oyuncu transferi yapmadı. Listeye yerli isimler yazılması lazım. Bu anlamda atak yapacaktır. Musa Çağıran, Uğur Çiftci ve Ömer Ali hepsi aynı şansta. Galatasaray yerli oyuncu alıp almayacak mı bunun kararını vermesi lazım. Hepsinin Milli Takım hedefi var. Takımlarda 2 yada 3 yerli isim oynuyor. Bu isimler sezon genelinde 30 maç civarında oynuyor. Üç oyuncu da pozitif, tüm oyuncular büyük takımda oynamak ister"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler