Video - Aykut Kocaman'dan istifa sinyali! İşte o sözler...

04.11.2017 - 17:15 | Son Güncellenme: 04.11.2017 - 17:15

Video - Aykut Kocaman'dan istifa sinyali! İşte o sözler...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda elde edilen 1-1'lik Osmanlıspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Basın toplantısında neler dedi?

"Bundan sonra bu şekilde çevirmenin pek mümkünatı yok. Ben kendi adıma 11. hafta itibariyle hiç düşünmediğimiz hiç öngörmediğimiz bir duruma geldik. Durumun fatuası bana ait. Ben de bunun gerekenini yapacağım."

Kocaman, "11 maç 16 puan Fenerbahçe'nin ortalamasının çok altında bir durum. Ciddi bir başarısızlık. Gidişatı çevirebilmek için oyun tazelemeye ihtiyacımız vardı. Ciddi başarısızlık, bunun da faturası olacak. Herkesin payı vardır. Önce kendi tarafıma biçiyorum. Oyuncularıma da söylemem lazım. Bu seviyedeki oyuncu grubunun toplam bireysel hatalarını 11 maç ve 2 Vardar maçında çok net bir şekilde gördük. Bir yerden sonra kırıldı. Bunun faturası var. Fenerbahçeliler rahat olsun. Gerekeni yapacağım"

"Çok net. Kendi adıma vermem gereken kararı çok net vereceğim. Bu kulüp bizim kulübümüz, hepimize çok şey verdi. En önemlisi doğru zamanda doğru şeyi yapabilmek."

Maçtan sonra Ali Yıldırım ile toplantı yaptığı iddiası için: "Maçtan sonra hiç kimseyi görmedim."

"Futbolculara suç yüklemiyorum. Sadece bir tespit yaptım. Bugüne kadar kendi doğrularımızla buraya geldik. Bugüne kadar uyguladıklarımız bizim doğrularımızdı ama işlemediğini gördük. Bu kadar vahim hata normal değil. Burayı kurgulayan benim. Dolayısıyla bu tespiti yaptıktan sonra kendime dönüyorum. Benim hatam. Oyunculara yüklüyorum anlamında değil. Bundan sonraki süreçte bu kadar hata olması mümkün değil."

Basın toplantısı

Basın toplantısının tamamı (VİDEO)

Senin için hazırladığımız haberler