Video - Cenk Tosun'un transferini açıkladı!

28.12.2017 - 09:53 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 09:53

Video - Cenk Tosun'un transferini açıkladı!

Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın santraforu Cenk Tosun'un transferini böyle duyurdular...

Cenk Tosun'un arşiv videosu

Guardian, gece yarısı yaptığı haberde Beşiktaş ile Everton'un Cenk transferi için kesin anlaşma sağladığını duyurdu. Açıklanan rakam ise herkesi ters köşeye yatırdı...

Beşiktaş'ın  İngiliz ekibiyle Everton'ın İngiliz ekibiyle 25 milyon pound yani 30 milyon euro karşılığında el sıkıştığı iddia edildi. (Milliyet)

ÇEBİ: 'RESMİ TEKLİF YOK" DEDİ AMA...

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Yazılı resmi bir teklif yok. Şu an göndermek istemiyoruz ancak 1 ay içerisinde farklı şeyler olursa bunları bilemeyiz. Beşiktaş'ın menfaatine uygun olur, o zaman başka bir şey düşünebiliriz" açıklamasını yapmıştı.  

Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 6 maçta 4 gol, 2 asistle oynadı, Süper Lig'de ise 16 maçta 8 gol attı.

Cenk Tosun sağlık kontrolünden geçti!

Öte yandan The Sun ise,  Cenk Tosun'un dün (Çarşamba) Everton'ın Finch Farm tesislerinden sağlık kontrolünden geçtiğini duyurdu.  26 yaşındaki golücünün Everton ile anlaşmak üzere olduğu kaydedildi. 

Everton Cenk Tosun'un transferi için Beşiktaş ile görüşüyor

Bu arada The Times da, Everton'ı Cenk Tosun'un transferi için bastırdığını sütunlarına taşıdı.   Everton ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerin devam ettiği, milli golcünün de Merseyside ekibine transfer olm aya sıcak baktığı kaydedildi. 

Senin için hazırladığımız haberler