Video - Fatih Terim resmen açıkladı! Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ozan Kabak...

03.01.2019 - 14:56 | Son Güncellenme: 03.01.2019 - 17:56

Video - Fatih Terim resmen açıkladı! Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ozan Kabak...

Galatasaray’daki gelecekleri merak konusu olan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı.

Eren ve Serdar Galatasaray'dan ayrılıyor

İki futbolcu, bundan sonra sarı-kırmızılı takımda forma giyemeyecek.

Fatih Terim açıklamayı yaptı

Açıklama Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim tarafından bizzat yapıldı.

Kadro planlamasında yoklar

Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile ilgili açıklama yapan deneyimli teknik adam, iki futbolcuyu kadro planlamasında düşünmediklerini duyurdu.

"Yolları açık olsun"

Yazılıp çizildiği gibi, son maçlık bir karar değil. Kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun. Çok başarılı olsunlar. Hem kendi adım hem de teknik heyet adına kendilerine teşekkür ediyorum. (AJANSSPOR)

Terim’in açıklaması şu şekilde;

Serdar’ı da Eren’i de çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak; birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğuna inanıyorum.

"Ozan'ın gitme zamanı değil"

Ozan Kabak'ın transferi hakkında konuşan Terim'in sözleri şu şekilde:

Galatasaray Akademisi'nin bizim için ne kadar önemli olduğunu her zaman dile getirdim. Biz bu ülkede yetişmiş her evladımıza emek ve fırsat veriyoruz. 

Galatasaraylılar olarak önce Galatasaray'a hizmet vermelerini istiyoruz. Çalışmalarının ve yeteneklerinin karşılığını alacaklar. 

Ozan'ın heyecanını ve hevesini anlıyorum. Hepimiz gitmek istedik. Ozan'ın gitme zamanı bugün değil.

Galatasaray'ın transfer çalışmaları hakkında konuşan Terim, "Sezon başlamadan mevcut kadro ile ihtiyaçlarımızı çalışmıştık. Sezon başladıktan sonra günlerce bir liste hazırladık. Oluşturduğumuz listedeki isimleri izlemeye devam ettik." dedi.

"Ayrılacak isimler var"

Aramızdan ayrılacak ve görüşmesi süren oyuncular var. Aramıza katılacak oyuncular da var. Rodrigues'e görüşmesi için izin verdim, sonucunu henüz bilmiyoruz ama anlaşma sağlanırsa vedalaşacağız.

Hangi mevkilere transfer yapılacak?

Forvet ve stoper mevkileri dışında belki bir kanat oyuncusu ve orta saha oyuncusunu da takıma dahil edebiliriz. Bu anlaşmalar resmi kanallardan açıklanacaklar.

"Sınırları zorluyorlar..."

Falcao, Luiz Felipe, Smolov, Miranda ve Emre Mor gibi isimler duyuyorum. Özellikle sosyal medya sabır sınırlarını zorlamaya başladı. Taraftarlara sesleniyorum, bu hesaplar sizleri aldatıyor. Size iyilik yapmıyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler