Video 3 yıl öncesine ait!

25.10.2019 - 16:25 | Son Güncellenme: 25.10.2019 - 16:25

Dün akşam sosyal medyaya düşen bir video büyük tepki toplamıştı. Videoda Kayseri 1. Amatör Küme U19 Ligi ekiplerinden Meysuspor'un teknik direktörü Halit Kurt'un, Kayseri İdmanyurdu ile karşı karşıya geldikleri maçın devre arasında futbolcularına tek tek tokat attığı görülüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuyla ilgili Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi arayıp bilgi aldı.

Görüntüler 3 yıl öncesine ait!

DHA'nın haberine göre sosyal medyaya dün akşam düşen video 2016-17 sezonunda çekilmiş. Vali Muammer Güler Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 geride kapatan Meysuspor'da teknik direktör Halit Kurt öfkesini kontrol edemeyerek futbolcuları tek tek tokatlayıp hakaret etti. Kurt'un halen görev yaptığı bildirildi.

Takımdaki bir futbolcu tarafından çekildiği tahmin edilen görüntü için Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı şu ifadeleri kullandı:

"Olay üç yıl önce yaşanmış. Her ne zaman yaşanırsa yaşansın böyle bir olayı kınıyoruz. Futbolculara yapılan bu davranışı asla kabul edemeyiz. Federasyon olarak detaylı açıklama yapacağız."

Spor Bakanı bilgi aldı!

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi arayarak, bilgi aldığı öğrenildi.

Karşılaşmayı Meysuspor'un 5-3 kazandığı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler