Luiz Suarez'den yeni takımıyla ilk maçında hat-trick

Eren Tuncay
18.01.2023 - 12:29 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 12:43

Luis Suarez, Gremio formasıyla çıktığı ilk maçta Sao Luiz karşısında hat-trick yaptı. Tecrübeli golcü toplam 38 dakikada üç gol atmayı başardı. İşte detaylar...

Luiz Suarez'den yeni takımıyla ilk maçında hat-trick

Ara transfer döneminde Brezilya ekibi Gremio’ya transfer olan Luis Suarez, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta 38 dakikada hat-trick yaptı. Tecrübeli futbolcu, Gremio’nun Sao Luiz karşısında 4-1 kazandığı Recopa Gaucha maçında 3 gol kaydetti.

En son Uruguay'daydı

Kariyerinde Ajax, Liverpool, Barcelona ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen 35 yaşındaki Luis Suarez, son olarak altyapısından yetiştiği ülkesinin takımı Club Nacional’de oynamıştı.

Dünya Kupası'nda gol atamadı

Suarez, Uruguay Milli Takımı ile Katar'da gerçekleşen Dünya Kupası'nda üç maçta 148 dakika süre alarak 1 asistlik performans sergilemişti.

İlgini Çekebilir
Jesus gözden çıkardı, takımdan ayrılıyor!
Habere Git

İsmi Türk takımlarıyla anıldı

Özellikle son kulübü Nacional'den ayrıldığından sonra ismi Adana Demirspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'yle de anılan 35 yaşındaki oyuncu, 2024 yılına kadar Gremio ile sözleşme imzalamıştı.

Suarez'in hat-trick'i

İki yıl önce hat-trick yaptı

Suarez, 10 yıl sonra ilk defa ilk yarıda hat-trick yaptı. Bunu en son yaptığında 2013 yılında Liverpool'dayken Norwich City'e karşı oynuyordu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni Drogba'nın peşinde! Chelsea...
Habere Git

Luis Suarez'in istatistikleri

Luis Suarez kariyerinde çıktığı 715 maçta 445 gol ve 244 asist yapma başarısı gösterdi. Bunların yanında da kariyerinde 19 kere kupa kaldırdı.

Senin için hazırladığımız haberler