Beşiktaş'ın 38'lik yıldızı Atiba Hutchinson'un ilginç golü Kanada'yı galibiyete taşıdı

03.02.2022 - 09:07 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 11:11

Kanada Milli Takımı Dünya Kupası elemelerinde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kanada, deplasmanda El Salvador'u Atiba ve David'in golleriyle 2-0 yendi.

Beşiktaş'ın 38'lik yıldızı Atiba Hutchinson'un ilginç golü Kanada'yı galibiyete taşıdı

2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey Amerika ve Karayipler (CONCACAF) eleme grubunda liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın iki yıldızı Atiba Hutchinson ile Cyle Larin'in formasnı giydiği Kanada, 4 gün önce evinde kazandığı ABD'de maçının ardından deplasmanda El Salvador'u 2-0 yendi.

Bu sonuçla grup aşamasının tamamlanmasına son 4 maç kala Kanada, 25 puanla liderliğini sürdürürken Katar 2022 biletine çok yaklaştı.

Asist Larin'den, Atiba'dan ilginç gol

İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan maçın 65. dakikasında Kanada kaptanı Atiba Hutchinson'un golüyle maçta 1-0 öne geçti. Kanada'nın hızlı atağında topu sürükleyen isim Larin sağ kanattan ceza sahası ön direğe ortasında Atia uçarak kafa vuruşu yaptı. 38 yaşındaki futbolcunun vuruşunda direkten dönen top, bu kez yerde yatan Atiba'nın sırtına çarparak filelere gitti.

 

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı Cyle Larin tarih yazdı...
Habere Git

Golün ardından Atiba ve takım arkadaşları büyük sevinç yaşarken, El Salvadorlu oyuncular uzun süre hakeme itirazda bulundu. Kanada'da skoru belirleyen golü ise 90+3. dakikada Jonathan David kaydetti.

38'lik Atiba'dan müthiş performans

El Salvador maçının da en iyilerinden olan 38 yaşındaki Atiba Hutchinson, sahada 8 ikili mücadelenin 7'sini kazandı. Ayrıca yüzde 92 pas isabeti yakaladı.

Beşiktaş'ın yıldızları Kanada'yı sırtlıyor

Dünya Kupası biletini almaya çok yakın olan Kanada'da Atiba El Salvador maçının ilk golüne imza atan isim olurken, kiritik ABD galibiyetinde Cyle Larin milli takım kariyerinde 23. golüne imza attı. Larin böylece Dwayne De Rosario'nun 22 gollük rekorunu ele geçirerek milli takım tarihinin en çok gol atan ismi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler