Alperen Şengün'den sezona müthiş başlangıç: Double-double yaptı!

24.10.2024 - 10:09 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 10:20

NBA Ligi takımlarından Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, Charlotte Hornets karşısında sezona fırtına gibi başladı. Detaylar.

Alperen Şengün'den sezona müthiş başlangıç: Double-double yaptı!

AJANSSPOR HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) yeni sezon ilk haftasında Houston Rockets, sahasında Charlotte Hornets'e 110-105 mağlup oldu.

Alperen Şengün double-double yaptı

Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, NBA'de sezona double-double yaparak başladı ancak takımının kazanmasına yeterli olmadı.

25 sayı - 18 ribaund

Şengün karşılaşmayı 25 sayı, 18 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ve 1 blok ile tamamladı.

İşte Alperen Şengün'ün performansı

Alperen Şengün'den Türk spor tarihine geçen anlaşma

Bilindiği üzere 22 yaşındaki milli oyuncu Alperen Şengün, geçtiğimiz günlerde kulübüyle 185 milyon dolar karşılığında 5 yıllık yeni bir sözleşmeyle imzalamıştı. Milli sporcu, bu sözleşme ile birlikte Türk spor tarihinde en fazla kazanan sporcu ünvanına sahip olmuştu.

LaMelo 34 sayıyla maça damga vurdu

Öte yandan Charlotte Hornets'te LaMelo takımının galibiyet almasında büyük rol oynadı. Yıldız oyuncu mücadeleyi 34 sayı, 8 ribaund ve 11 asist ile tamamladı.

Houston Rockets, NBA'deki bir sonraki karşılaşmasını sahasında Memphis Grizzlies ile, Charlotte Hornets ise Atlanta Hawks ile deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler